Apuu-chatin suuri aamunavaus Lapsen oikeuksien viikolla!

8.11.2023
Tiedotteet

Hyvä 1.–5.-luokkalaisten kanssa työskentelevä aikuinen! 

Lapsen oikeuksien viikko lähenee ja me SOS-Lapsikylässä kutsumme lapset mukaan Apuu-chatin suureen aamunavaukseen keskiviikkona 22.11. klo 9.30–9.50. Tämän vuoden lapsen oikeuksien viikon teemana on lapsen oikeus hyvinvointiin. Aamunavauksessa käsittelemme teemaa ja lapset pääsevät osallistumaan myös osaksi aamunavausta. Aamunavauksessa käymme myös läpi, mistä lapset voivat hakea apua anonyymisti ja tavoittaa turvallisen aikuisen myös viikonloppuisin ja loma-aikoina.

Kaikki 1.–5.-luokkalaiset opettajineen ovat tervetulleita mukaan Apuu-chatin vuoden 2023 viimeiseen aamunavaukseen!

Ilmoita luokkasi mukaan nyt:  https://link.webropolsurveys.com/S/3D5CE65439E70047

Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla lähempänä tapahtumaa. Ilmoittautuminen loppuu 20.11.2023 klo 20.00.

Lisätietoja: apuu-chat@sos-lapsikyla.fi

Apuu-chatin verkkosivulle pääset tästä.

SOS-Lapsikylän Apuu-chatissa on päivittäin lähes 100 kohtaamista lasten kanssa. Chatissa tarjotaan apua ja neuvoa esimerkiksi mielenterveyshuoliin. Aamunavauksessa kerrotaan saatavilla olevasta avusta ja lapsen oikeuksista saada apua sekä näytetään, miten Apuu-chat toimii.

Nähdään aamunavauksessa!

Aurinkoisin terkuin,

Apuu-chatin tiimi