SOS-webinaari 28.11.2023 – Mistä vaikuttavuus lastensuojelun palveluissa rakentuu ja miten sitä voi mitata?

26.10.2023
Lastensuojelussa tapahtuu

Klo 15.15–16.00 

Miten perhekuntoutuksessa saadaan aikaan myönteinen muutos?

”Tule kuulemaan ja keskustelemaan marraskuun SOS-webinaariin siitä, kuinka pysyvät muutokset konkretisoituvat vaikutuksiksi ja sitä kautta vaikuttavuudeksi.  ”

Asiantuntija: Jaana Kivinen, SOS-Lapsikylän kehittämispäällikkö, perhekuntoutus ja perhetyön palvelut, Tove Lönnqvist, VTM, SOS-Lapsikylän laatujohtaja, Sari Majaneva, SOS-Lapsikylän perheterapeutti.

Tervetuloa marraskuun SOS-webinaariin, jossa keskustellaan siitä, mistä vaikuttavuus lastensuojelun palveluissa rakentuu ja miten sitä voi mitata.

Asiantuntijamme keskustelevat SOS-webinaarissa palveluiden vaikuttavuudesta ja sen mittaamisesta. Pääset kuulemaan, miten perhekuntoutuksessa on tarkoitus saada aikaan myönteinen muutos perheen toiminnassa. Kerromme myös siitä, kuinka pysyvät muutokset konkretisoituvat vaikutuksiksi ja sitä kautta vaikuttavuudeksi.  

Tule kanssamme kuulemaan ja oppimaan vaikuttavuudesta lastensuojelun palveluissa! Ilmoittaudu mukaan! 

Etkö ehdi osallistumaan?

Ei huolta. Kerro, mistä SOS-webinaarista olet kiinnostunut. Lähetämme sinulle linkin tallenteeseen haluamastasi webinaarista sähköpostitse. Ota yhteyttä johanna.tirri@sos-lapsikyla.fi

Mikä on SOS-webinaari?

SOS-webinaarit tarjoavat sosiaalityöntekijöille ja alan ammattilaisille tietoa ja ajatuksia ajankohtaisista aiheista. Tule kuulemaan asiantuntijoitamme! Webinaarit vievät päivästäsi vain hetken ja ovat täysin maksuttomia.