SOS-webinaari 19.9.2023 – Kirjaaminen lastensuojelussa, pakkopullaa vai lisäarvoa tuova työmenetelmä?

18.8.2023
Lastensuojelussa tapahtuu

Klo 15–15.45 

Miten löytää kirjaamisen mielekkyys?

”Tule SOS-webinaariin kuulemaan ideoita ja ajatuksia siitä, miten löytää kirjaamisen mielekkyys asiakkaan, työntekijän ja johdon näkökulmasta ja miten sitä voi yhteisvoimin kehittää tukemaan laadukasta ja vaikuttavaa työtä.”

Asiantuntija: Tove Lönnqvist, VTM, SOS-Lapsikylän laatujohtaja

Tervetuloa syyskuun SOS-webinaariin, jonka aiheena on kirjaaminen lastensuojelussa.

Työn dokumentointi ja kirjaaminen ovat nousseet yhä merkittävämpään asemaan sosiaalihuollossa ja lastensuojelussa. Kantaan siirtymisen häämöttäessä nurkan takana kirjaaminen tulee entistäkin näkyvämmäksi osaksi työtä. Tule SOS-webinaariin kuulemaan ideoita ja ajatuksia siitä, miten löytää kirjaamisen mielekkyys asiakkaan, työntekijän ja johdon näkökulmasta ja miten sitä voi yhteisvoimin kehittää tukemaan laadukasta ja vaikuttavaa työtä.

Tove Lönnqvist (VTM, työnohjaaja Story) on työskennellyt yli 25 vuotta lastensuojelun kentällä avo- ja sijaishuollon käytännön työssä sekä asiantuntija- että kehittämistehtävissä. Asiakastyön dokumentointi ja sen merkitys on yksi hänen intohimonsa kohteista.

Tule kanssamme kuulemaan ja oppimaan miten kirjaamisesta voi saada mielekästä! Ilmoittaudu mukaan!

Etkö ehdi osallistumaan?

Ei huolta. Kerro, mistä SOS-webinaarista olet kiinnostunut. Lähetämme sinulle linkin tallenteeseen haluamastasi webinaarista sähköpostitse. Ota yhteyttä johanna.tirri@sos-lapsikyla.fi

Mikä on SOS-webinaari?

SOS-webinaarit tarjoavat sosiaalityöntekijöille ja alan ammattilaisille tietoa ja ajatuksia ajankohtaisista aiheista. Tule kuulemaan asiantuntijoitamme! Webinaarit vievät päivästäsi vain hetken ja ovat täysin maksuttomia.