Tervetuloa Apuu-chatin suureen virtuaali- aamunavaukseen 30.8.

16.8.2023
Tiedotteet
Kuvassa Apuu-perheen logo, teksti

Tervehdys!

Hyvä 6–9-luokkalaisten kanssa työskentelevä aikuinen!
Lapsilla on monia velvollisuuksia koulussa, ja niin on myös oikeuksia. Mitkä ovat lapsen oikeudet koulussa? Lapsella on mm. oikeus saada apua ja tukea ja sitä SOS-Lapsikylä tarjoaa monissa palveluissaan. Mukana aamunavausta on järjestämässä SOS-Lapsikylän Apuu-chat sekä uusi palvelumme LakiApuu.

Tulkaa kuuntelemaan koko luokan voimin mitä SOS-Lapsikylän LakiApuu ja Apuu-chat voivat tarjota nuorille.  Aamunavauksen aikana keskustelemme lapsen oikeuksista koulussa. Aamunavaus järjestetään keskiviikkona 30.8. klo 9:30-9:55, ja toteutetaan virtuaalisesti Teamsin välityksellä.

Lapsella on aina oikeus hakea ja saada apua. Me SOS-Lapsikylässä olemme viime vuosien aikana kehittäneet uusia digityön muotoja, jotta voimme paremmin auttaa ja tukea lapsia ja nuoria matalalla kynnyksellä.

Kaikki 6–9-luokkalaiset opettajineen ovat tervetulleita mukaan.

Ilmoita luokkasi mukaan nyt:  https://link.webropolsurveys.com/S/7111ADF69CF10C79

Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla lähempänä tapahtumaa. Ilmoittautuminen loppuu 28.8.2023 klo 18.00.

SOS-Lapsikylän perustama Apuu-chat on auttanut vuoden 2022 aikana yli 30 000 lasta ja on tukenut lapsia läpi vuoden osoitteessa apuu.fi. Nyt haluamme tarjota koulunne yläasteikäisille oppilaille tietoa saatavilla olevasta keskusteluavusta ja lapsen oikeuksista. Samalla näytetään, miten Apuu-chat toimii ja auttaa lapsia vuoden jokaisena päivänä.

Nähdään aamunavauksessa!

Aurinkoisin terkuin,
Apuu-chat tiimi

Lue lisää:

LäksyApuun ja Apuu-chatin aamunavaus keskiviikkona 29.3.