SOS-webinaari 15.6.2023: SOS-Lapsikylän digityö lasten, nuorten ja perheiden tukena

19.5.2023
Lastensuojelussa tapahtuu

Klo 15.00–15.45 

Aitoja ja vaikuttavia kohtaamisia verkossa!

”Webinaarissa selviää, kuinka SOS-Lapsikylän digityö kannattelee ja tukee lapsia, nuoria ja perheitä kuntien, hyvinvointialueiden ja jopa maiden rajojen yli!”

Asiantuntija: Johanna Virtanen, SOS-Lapsikylän ehkäisevän digityön päällikkö

Tervetuloa kesäkuun SOS-webinaariin, jossa esittelemme SOS-Lapsikylän verkossa tehtävää ehkäisevää työtä ja jaamme kokemuksiamme ja oppimiamme asioita myös muille.

Miksi on tärkeää, että lastensuojelun ammattilaiset ja koulutetut vapaaehtoiset ovat tavoitettavissa anonyymisti verkossa? Miksi suosimme laajoja aukioloaikoja ja valtakunnallista tavoitettavuutta? Kuinka huolehdimme saavutettavuudesta ja kehitämme toimintaamme yhdessä yhteydenottajien kanssa? Minkälaista yhteistyötä teemme kuntien ja hyvinvointialueiden kanssa ja kuinka voimme olla avuksi? Mitä uutta olemme kehittämässä?

Tule kanssamme pohtimaan digityön merkitystä lastensuojelussa. Ilmoittaudu mukaan! 

Etkö ehdi osallistumaan?

Ei huolta. Kerro, mistä SOS-webinaarista olet kiinnostunut. Lähetämme sinulle linkin tallenteeseen haluamastasi webinaarista sähköpostitse. Ota yhteyttä johanna.tirri@sos-lapsikyla.fi

Mikä on SOS-webinaari?

SOS-webinaarit tarjoavat sosiaalityöntekijöille ja alan ammattilaisille tietoa ja ajatuksia ajankohtaisista aiheista. Tule kuulemaan asiantuntijoitamme! Webinaarit vievät päivästäsi vain hetken ja ovat täysin maksuttomia.