SOS-webinaari 25.5.2023 – Lapset puheeksi® -menetelmä ja yhteisövaikuttavuus

25.4.2023
Lastensuojelussa tapahtuu

Klo 15.00–16.00 

Tue lapsen arkea!

”Tule kuulemaan ja keskustelemaan toukokuun webinaariin siitä, millä tavoin yhteistyötä lapsen verkostojen kanssa on menetelmän kautta voitu syventää.”

Asiantuntijat: Jaana Kivinen, SOS-Lapsikylän kehittämispäällikkö, perhekuntoutus ja perhetyön palvelut. Sekä lisäksi Bitta Söderblom, LTO, VTM, sosiaalityöntekijä, -psykologi sekä Toimiva lapsi ja perhe (TLP) -työmenetelmien kouluttaja ja ohjaaja sekä kouluttajien kouluttaja, Tanja Back, SOS-Lapsikylän perhekuntoutuksen vastaava ohjaaja ja Lapset puheeksi -menetelmän kouluttaja ja Aapo Helliäinen, SOS-Lapsikylän perhekuntoutuksen ohjaaja ja Lapset puheeksi -menetelmäosaaja.

Tervetuloa toukokuun SOS-webinaariin, jonka aiheena on Lapset puheeksi® -menetelmä ja yhteisövaikuttavuus.

Webinaarissa pääset kuulemaan Lapset puheeksi -menetelmän yhteisövaikuttavuudesta, menetelmän vaikutuksista arjen työssä sekä siitä, millä tavoin yhteistyötä lapsen verkostojen kanssa on menetelmän kautta voitu syventää.

Asiantuntijat kertovat, mitä kaikkea hyvää menetelmä on tuonut SOS-Lapsikylän perhekuntoutuksen asiakastyöhön ja siihen, että lapsen arki saadaan mahdollisimman hyvin häntä tukevaksi. Menetelmä kytkeytyy vahvasti SOS-Lapsikylän systeemiseen ja suhdeperustaiseen työotteeseen ja ajatteluun.

Tule kanssamme pohtimaan kiintymyssuhteiden merkitystä laadukkaaseen perhehoitoon ja lapsen kuntoutumiseen. Ilmoittaudu mukaan! 

Etkö ehdi osallistumaan?

Ei huolta. Kerro, mistä SOS-webinaarista olet kiinnostunut. Lähetämme sinulle linkin tallenteeseen haluamastasi webinaarista sähköpostitse. Ota yhteyttä johanna.tirri@sos-lapsikyla.fi

Mikä on SOS-webinaari?

SOS-webinaarit tarjoavat sosiaalityöntekijöille ja alan ammattilaisille tietoa ja ajatuksia ajankohtaisista aiheista. Tule kuulemaan asiantuntijoitamme! Webinaarit vievät päivästäsi vain hetken ja ovat täysin maksuttomia.