Apuu-chat mukana vuoden 2023 Tubeconissa

19.4.2023
Uutiset
Kuvassa yleisöä Tubeconin lavan edessä, lavalla henkilö puhumassa mikrofoniin. Lavalla screen, jossa teksti

Apuu-chat on tänä vuonna monin eri tavoin osana Tubeconia, joka järjestetään tänä vuonna 13.5. Vantaan Energia Areenalla sekä Myyrmäen Urheilupuistossa. Oman aktivointipisteen lisäksi Apuu-chat on mukana myös paneelikeskusteluissa.

Tubecon on Youtuben ympärille rakentunut koko perheen tapahtuma, jossa vaikuttajat ja heidän faninsa kohtaavat. Tapahtuman teemana tänä vuonna on liikunta ja hyvinvointi. Tapahtuma on ensimmäistä kertaa sekä sisätiloissa että ulkotiloissa. Aktivointipisteiden, kuten urheilulajien testaamisen, lisäksi yleisöllä on mahdollisuus seurata Suomen suurinta vaikuttajien välistä pesäpallo-ottelua. Ottelu tuotetaan yhteistyössä Suomen pesäpalloliiton kanssa.

Tapahtumassa on mukana suosittuja vaikuttajia, meet & greetejä, erilaisia aktivointipisteitä sekä lavaohjelmaa, johon kuuluu muun muassa paneelikeskustelu, jossa mukana on SOS-Lapsikylän Apuu-chat.

Apuu-chat on valtakunnallinen keskustelualusta 7–15-vuotiaille lapsille, chatissa voi keskustella mieltä askarruttavista kysymyksistä tai aiheista nimettömänä ja luottamuksellisesti. Apuu-chat on mukana tapahtumassa omalla aktivointipisteellä, jossa tuomme toimintaamme esiin positiivisten aktiviteettien kautta. Apuu-chat on myös Tubeconin vuoden 2023 hyväntekeväisyyskohde.

Tutustu Apuu-chatiin täältä!

Tutustu Tubeconiin täältä!

Lue lisää: Avuntarvitsijoiden määrä yllätti Apuu-chatin vapaaehtoisen

Lue lisää: Yhä useampi lapsi hakee apua mielen hyvinvoinnin takia – yhteydenottojen määrä Apuu-chattiin kovassa kasvussa

Kuva: Tubecon mediapankki