SOS-webinaari 25.4.2023 – Lapsen kuntoutuminen kiintymyssuhdeperustaisessa perhehoidossa

24.3.2023
Lastensuojelussa tapahtuu

Klo 15.00–16.00 

Lapsi kuntoutuu turvallisessa kiintymyssuhteessa! 

”Webinaarissa pohdimme sitä, millä keinoilla voimme tukea lapsen kuntoutumista perhehoidossa.”

Asiantuntijat: Katri Kuvaja, SOS-Lapsikylän kehittämispäällikkö, sijais- ja jälkihuolto. Lisäksi mukana ovat palveluvastaavat Mirka Alanen ja Hanna Toiviainen sekä sosiaalityöntekijä Tanja Mallén. 

Tervetuloa huhtikuun SOS-webinaariin, jonka aiheena on lapsen kuntoutuminen kiintymyssuhdeperustaisessa ja terapeuttisesti orientoituneessa perhehoidossa. 

Webinaarissa kehittämispäällikkö Katri Kuvaja haastattelee perhehoidon työntekijöitä SOS-Lapsikylän perhehoidon viitekehyksestä. Perhehoitomme perustuu kiintymyssuhdeperustaisuuteen ja terapeuttisuuteen, ammatillisuuteen ja dialogisuuteen. Käymme webinaarissa läpi, kuinka nämä osatekijät näkyvät kaikessa työskentelyssämme perhehoitopalvelussa.  

Erityisesti kiinnitämme huomiota siihen, miten lapsi kuntoutuu kiintymyssuhteessa perhehoitajaan, ja kuinka tukityön avulla tuetaan perhehoitajan kehittymistä kohti terapeuttista sijaisvanhemmuutta ja esimerkiksi PLACE-asennetta.  

Tule kanssamme pohtimaan kiintymyssuhteiden merkitystä laadukkaaseen perhehoitoon ja lapsen kuntoutumiseen. Ilmoittaudu mukaan! 

Ilmoittautumisetjohanna.tirri@sos-lapsikyla.fi

Etkö ehdi osallistumaan?

Ei huolta. Kerro, mistä SOS-webinaarista olet kiinnostunut. Lähetämme sinulle linkin tallenteeseen haluamastasi webinaarista sähköpostitse. Ota yhteyttä johanna.tirri@sos-lapsikyla.fi

Mikä on SOS-webinaari?

SOS-webinaarit tarjoavat sosiaalityöntekijöille ja alan ammattilaisille tietoa ja ajatuksia ajankohtaisista aiheista. Tule kuulemaan asiantuntijoitamme! Webinaarit vievät päivästäsi vain hetken ja ovat täysin maksuttomia.