LäksyApuun ja Apuu-chatin aamunavaus keskiviikkona 29.3.

17.3.2023
Tapahtumat
Kuvassa LäksyApuu ja Apuu-chatin logot, sekä teksti: Suuri aamunavais 29.2. klo 9:30 6.-9.-luokkalaisille, teemana koulujaksaminen

Hyvä 6–9-luokkalaisten kanssa työskentelevä aikuinen! Tiedätkö nuoren, joka voisi hyötyä läksyjenteosta aikuisen kanssa? Tai nuoren, joka kaipaisi keskustelutukea vapaa-ajalla luotettavan aikuisen kanssa? 

Tulkaa kuuntelemaan koko luokan voimin mitä SOS-Lapsikylän LäksyApuu ja Apuu-chat voivat tarjota nuorille.  Aamunavauksen aikana keskustelemme koulujaksamisesta ja siitä, miten omasta jaksamisestaan voi pitää huolta. Koulunkäyntiin voi liittyä erilaisia haasteita, joihin haluamme tarjoamme tukea. Ajankohta aamunavaukselle on keskiviikkona 29.3. klo 9:30-9:50.

Lapsella on aina oikeus hakea ja saada apua. SOS-Lapsikylässä olemme viime vuosien aikana kehittäneet uusia digityön muotoja, jotta voimme paremmin auttaa ja tukea lapsia ja nuoria matalalla kynnyksellä. 

Kaikki 6–9-luokkalaiset opettajineen ovat tervetulleita mukaan.

Ilmoita luokkasi mukaan nyt: https://forms.office.com/e/U6XU2kuk89

Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla lähempänä tapahtumaa. Ilmoittautuminen loppuu 27.3.2023 klo 18.00.

Lisätietoja: apuu-chat@sos-lapsikyla.fi

LäksyApuu SOS-Lapsikylän verkkosivuilla: https://www.sos-lapsikyla.fi/laksyapuu/

LäksyApuun verkkosivut: https://laksyapuu.fi/

Apuu-chatin verkkosivut: https://apuu.fi/