Pinja Hirvilammi johtamaan SOS-Lapsikylän varainhankinnan kokonaisuutta

1.2.2023
Uutiset

KTM Pinja Hirvilammi on nimitetty SOS-Lapsikylän varainhankintajohtajaksi 9.1.2023 alkaen.

Tehtävässään Pinja vastaa varainhankintatiimin ja koko varainhankinnan kokonaisuuden johtamisesta strategiamme mukaisesti. Hän on mukana ehkäisevän työn johtoryhmässä ja raportoi ehkäisevän työn johtajalle.

Pinjalla on vankka kokemus varainhankinnan johtamisesta ja yhteensä yli kymmenen vuoden kokemus markkinoinnin ja varainhankinnan tehtävistä. Hän siirtyy SOS-Lapsikylään YK:n tasa-arvojärjestö UN Women Suomesta, jossa hän työskenteli varainhankintapäällikkönä. Lisäksi hän on toiminut Marketing Leadinä vetäen markkinoinnin kokonaisuuksia Plan Internationalin Global Fundraising Hubissa ja Plan International Suomessa.

”Me SOS-Lapsikylässä toivotamme Pinjan erittäin lämpimästi tervetulleeksi johtamaan varainhankinnan kokonaisuutta, joka mahdollistaa vuositasolla kymmenien tuhansien lasten auttamisen niin Suomessa kuin maailmallakin.”, sanoo SOS-Lapsikylän ehkäisevästä työstä ja laadusta vastaava johtaja Kati Palsanen.

SOS-Lapsikylässä Pinja odottaa erityisesti yhdessä tekemistä ja rohkeasti uuden luomista.

”SOS-Lapsikylän työ on moninaista ja vahvalla pohjalla. Lisäksi hankkeet ovat ajassa kiinni. On ilo päästä asiantuntevien SOS-lapsikyläläisten kanssa kasvattamaan tukijakuntaamme ja rahoituspohjaamme. Panostamme tulevaisuudessa erityisesti lahjoittajaymmärrykseen ja etsimme yhdessä varainhankinnan toiminnoille parhaat suuntaviivat”, Pinja kertoo.

Pinja on lisäksi perustanut Helsingin Ekonomien Vastuullisuusekonomien kerhon ja toimii Vastuullisuusekonomien johtokunnan puheenjohtajana.

Toivotamme Pinjan tervetulleeksi tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä kanssamme!