SOS-webinaari 28.2.2023 – Lapsen huolto ja lastensuojelulaki

31.1.2023
Lastensuojelussa tapahtuu

28.2.2023 Lapsenhuoltolain keskeisimmät säännökset

Klo 15.00-16.00

Sillä on merkitystä!

”Käymme tiivistetysti läpi lapsenhuoltolain keskeisimmät säännökset lastensuojelulain ja lapsi- ja perhekohtaisen lastensuojelun näkökulmasta.”

SOS-Lapsikylän lapsioikeuslakimies Mirjam Aranevan henkilökuva.

Asiantuntija:
Mirjam Araneva, SOS-Lapsikylän lapsioikeuslakimies

Helmikuun SOS-webinaarissa Mirjam Araneva vastaa muun muassa kysymyksiin siitä, kenen suostumus on riittävä lastensuojelulain mukaisen palvelun tai tukitoimenpiteen järjestämiseen ja keillä on oikeus lasta koskevaan tietoon. Ilmoittaudu mukaan! Ilmoittautumiset johanna.tirri@sos-lapsikyla.fi

Tutustu SOS-Lapsikylän lastensuojelun lakimiespalveluun ja koulutuksiin. Tiesithän, että lastensuojelulain 14.1 § turvaa lastensuojelun työntekijöille oikeuden saada oikeudellista asiantuntija-apua työnsä tueksi.

Etkö ehdi osallistumaan?

Ei huolta. Kerro, mistä SOS-webinaarista olet kiinnostunut. Lähetämme sinulle linkin tallenteeseen haluamastasi webinaarista sähköpostitse. Ota yhteyttä johanna.tirri@sos-lapsikyla.fi

Mikä on SOS-webinaari?

SOS-webinaarit tarjoavat sosiaalityöntekijöille ja alan ammattilaisille tietoa ja ajatuksia ajankohtaisista aiheista. Tule kuulemaan asiantuntijoitamme! Webinaarit vievät päivästäsi vain hetken ja ovat täysin maksuttomia.