Suomen suurin aamunavaus tulee taas Lapsen oikeuksien viikolla

8.11.2022
Uutiset

Näinä epävarmoina aikoina moni lapsi voi kokea jäävänsä huolineen yksin, ilman luotettavan aikuisen apua ja tukea. SOS-Lapsikylä kutsuu kaikki alakoululaiset Suomen suurimpaan aamunavaukseen 17.11., jolloin keskustellaan lapsen oikeuksista ja etenkin lapsen oikeudesta turvaan.

Lapsen oikeuksien viikolla SOS-Lapsikylä kutsuu yhdessä somevaikuttajien ElinaSofian sekä Hämeen poliisin Senni Kokon kanssa kaikki alakoululaiset mukaan suureen aamunavaukseen, jossa keskustellaan lapsen oikeuksista ja etenkin lapsen oikeudesta turvaan.

Apuu-chat aamunavaus järjestetään torstaina 17.11. kello 9.30–10.00 virtuaalisesti Zoom-sovelluksen kautta. Ilmoittaudu mukaan nyt!

Aktivoivassa aamunavauksessa puhutaan lapsen oikeudesta etenkin henkiseen turvaan, millä tavoin lapsi voi saada apua huoliinsa luotettavalta aikuiselta, sekä mistä lapsi voi saada lisää tietoa omista oikeuksistaan. Aamunavauksen aikana järjestetään myös innostava bingo.

SOS-Lapsikylän perustama Apuu-chat on auttanut vuoden aikana jo yli 20 000 lasta ja on tukenut lapsia läpi jo useamman vuoden ajan osoitteessa apuu.fi. Nyt haluamme tarjota koulunne ala-asteikäisille oppilaille tietoa saatavilla olevasta keskusteluavusta ja lapsen oikeuksista. Samalla näytetään, miten Apuu-chat toimii ja auttaa lapsia vuoden jokaisena päivänä.

Keväällä toteutettu aamunavaus tavoitti yli tuhat oppilasta. Tuttujen somevaikuttajien kanssa toteutettu aamunavaus sai erinomaisen vastaanoton oppilailta.  


Ilmoittautumislinkki:
Apuu-chat aamunavaus 17.11.2022 (lyyti.fi)

Lisätietoa Apuu-chatista löytyy täältä