SOS-webinaari 24.11.2022 – Kokemuksia Lapset puheeksi® -menetelmästä

2.11.2022
Lastensuojelussa tapahtuu

24.11.2022 Miten menetelmä ankkuroituu asiakastyöhön ja arkeen

Klo 10.00-10.45

Yhteinen ymmärrys on tärkeää!

”Keskustelemme Lapset puheeksi® -menetelmästä sekä siitä millaisia hyötyjä sen avulla saadaan asiakastyössä ja arjessa.”

Asiantuntijat:
Jaana Kivinen, SOS-Lapsikylän kehittämispäällikkö, perhekuntoutus ja perhetyö
Bitta Söderblom, LTO, VTM, sosiaalityöntekijä, -psykologi sekä Toimiva lapsi ja perhe (TLP) -työmenetelmien kouluttaja ja ohjaaja sekä kouluttajien kouluttaja
Katri Mustikkamaa ja Elisa Auvinen, SOS-Lapsikylän ohjaajat ja Lapset puheeksi -menetelmäkouluttajat

Tervetuloa SOS-webinaariin kuulemaan Lapset puheeksi® -menetelmästä. Kerromme aluksi mikä Lapset puheeksi® (LP) -menetelmä on ja miksi olemme SOS-Lapsikylässä halunneet edistää tätä sekä miten LP -menetelmä juurtuu palveluihimme ja arvoihimme.

Tulevat kouluttajamme Elisa Auvinen ja Katri Mustikkamaa kertovat myös miten menetelmä ankkuroituu asiakastyöhön ja arkeen sekä mitä mahdollisuuksia ja hyötyjä menetelmästä on. Lämpimästi tervetuloa kuulolle!

Voit ilmoittautua mukaan sähköpostitse: johanna.tirri@sos-lapsikyla.fi

Etkö ehdi osallistumaan?

Ei huolta. Kerro, mistä SOS-webinaarista olet kiinnostunut. Lähetämme sinulle linkin tallenteeseen haluamastasi webinaarista sähköpostitse. Ota yhteyttä johanna.tirri@sos-lapsikyla.fi

Mikä on SOS-webinaari?

SOS-webinaarit tarjoavat sosiaalityöntekijöille ja alan ammattilaisille tietoa ja ajatuksia ajankohtaisista aiheista. Tule kuulemaan asiantuntijoitamme! Webinaarit vievät päivästäsi vain hetken ja ovat täysin maksuttomia.