Pitkä yhteistyö Oriflamen kanssa jatkuu kesäkampanjan merkeissä

21.6.2022
Uutiset
raitapaintainen tyttö selaa kännykkäänsä maaten sängyllä

Oriflamen kampanjat ovat jo yli kymmenen vuoden ajan tuottaneet merkittäviä summia SOS-Lapsikylän tekemän työn hyväksi. Tänä vuonna perinteisen joulukampanjan lisäksi polkaistaan käyntiin myös kesäkampanja.

Kampanjoihin valikoidaan suosittuja Oriflame-tuotteita, joiden myynnistä osa kohdennetaan SOS-Lapsikylän ennaltaehkäisevään työhön. Kesäkampanjassa myydään erityisesti Ukrainen auttamiseen suunniteltua Togetherness Tender Care -hoitovoidetta. Kesäkampanja alkaa 29.6. Tuen kohteena on sekä lapsia ja nuoria tukeva ukrainankielinen Let’s chat, joka auttaa sotaa paenneita lapsia heidän omalla äidinkielellään.

kaksi keltaista ja sinistä voidepurkkia
Oriflamen Ukrainakampanjan Togetherness Tender Care -hoitovoide Kuva: Oriflame

Oriflamen ja SOS-Lapsikylän yhteistyö on jatkunut vuodesta 2011.  Meitä molempia yhdistää vastuullisuus arjen ja unelmien tukeminen sekä vastuullisuus.

”Tukemalla yhteiskunnan haavoittuvimpia jäseniä – lapsia ja nuoria – voimme antaa heille konkreettisen mahdollisuuden parempaan elämään ja auttaa heitä toteuttamaan unelmiaan”, toteaa Oriflamen toimitusjohtaja Henrik Grannas.

”Moni on sydämellään mukana auttamassa”

SOS-Lapsikylän yritysyhteistyöpäällikkö Annemi Usva-Vänttinen on kiitollinen pitkään jatkuneesta yhteistyöstä Oriflamen kanssa.

”Erityisesti meitä ilahduttaa teidän jokaisen arvokas työpanoksenne lasten hyväksi. On ihana huomata, kuinka niin moni teistä on sydämellään mukana auttamassa lapsia.”

Oriflamen tuki on viime vuosina vauhdittanut uusia palveluita ja toimintamalleja, jotta helpottaisimme erityisesti koronan vaikutuksesta kärsiviä lapsiperheitä. Merkittävämpänä palveluna on lapsille ja nuorille suunnattu Apuu-chat ja tänä keväänä aloittanut ukrainankielinen Let’s chat.

Aikaisemmin tuen avulla on myös tuotettu muun muassa perhehoitoon sijoitettavien lasten työkirja auttamaan pehmeää laskua uuteen tilanteeseen.

Oriflame on myös ilahduttanut useasti SOSgolfin osallistujia tarjoamalla pelaajille aurinkovoiteet pelikierrokselle mukaan.

Lisätietoja:

SOS-Lapsikylä
Annemi Usva-Vänttinen
Yritysyhteistyöpäällikkö
040 046 5020
annemi.usva-vanttinen@sos-lapsikyla.fi

Kuva: Colourbox