Dream Spark –leiri palaa taas!

27.5.2022
Uutiset

 Elämyksiä, hauskanpitoa, liikuntaa ja oivalluksia täynnä oleva Dream Spark –leiri palaa taas! SOS-Lapsikylä on jälleen mukana järjestämässä Dream Spark -liikunta- ja elämysleirin nuorille, jotka eivät taloudellisten haasteiden vuoksi pääsisi kokemaan harrastusten riemua. Dream Spark on leiri, joka tarjoaa nuorille mahdollisuuden nähdä, mihin kaikkeen he pystyvät. Liikunta- ja elämysleiri järjestetään kesäleirinä Kisakallion urheiluopistossa 18.-20.7.2022.  

Leirille pystyivät hakea 10–14-vuotiaat nuoret. Leirille on nyt valittu 75 osallistujaa, osa oman aikuisen kanssa. Leiripaikat jaettiin hakemusten perusteella niiden perheiden lapsille, joilla ei muuten olisi taloudellisia mahdollisuuksia lapsen leiri- tai harrastusmaksuihin.  

Nuoret pääsevät leirillä testaamaan taitojaan mm. boulderoinnin, kuntonyrkkeilyn, volttimontun ja jalkapallon parissa. Lisäksi nuorille järjestetään mentaalivalmennusta, jotta heillä on mahdollisuus kasvaa potentiaalinsa mittoihin. Vierailevina valmentajina leirillä nähdään ainakin jääkiekkoilija Marko Anttila, Erika Nieminen ja Mira Potkula.  

Leiriltä löytyviä uusia intohimoja on mahdollista jatkaa leirin jälkeen harrastuksen muodossa SOS-Lapsikylän tukemana.  

Leiri on osallistujille täysin maksuton ja jotta voimme jatkaa tämän liikunta- ja elämysleirin järjestämistä ainutlaatuisille nuorille, tarvitsemme mukaan mahtavia kipinänsytyttäjiä. Kipinänsytyttäjänä voit mahdollistaa yhdelle tai useammalle nuorelle osallistumisen leirille tai harrastustukitoimintaan. Voit lukea täältä lisää leiristä ja siitä, miten voit tukea toimintaa.