SOS-webinaari 9.6.2022 – Dialogi laitoshoidon tarpeista ja tulevaisuuden näkymistä

10.5.2022
Lastensuojelussa tapahtuu

9.6.2022 Erityisen ja vaativan tason laitoshoidon palvelut

Klo 8.30–9.15

Kehitetään yhdessä!

”Keskustelemme erityisen ja vaativan tason laitoshoidon tarpeista ja kehitystoiveista”.

Toukokuun SOS-webinaarin esiintyjät
Asiantuntijat:
Tiina Rihti, Espoo-Vantaan SOS-Lapsikylän johtaja
Ari Tuomi, Tampere-Jyväskylän SOS-Lapsikylän johtaja
Miila Paldanius, SOS-Lapsikylän psykologi.

Tervetuloa kesäkuun SOS-webinaariin kuuntelemaan ja keskustelemaan erityisen ja vaativan tason laitoshoidon tarpeista sekä kehitystoiveista yhdessä meidän kanssamme. Keskustelun alussa kerromme lyhyesti SOS-Lapsikylän laitoksista sekä niiden toimintatavoista ja menetelmistä.

SOS-Lapsikylä haluaa tuottaa sellaista erityisen ja vaativan tason laitoshoidon palvelua, joka kohtaa asiakaslasten tarpeet sekä kuntien toiveet.

Lähetämme kaikille ilmoittautuneille viimeistään viikkoa ennen SOS-webinaaria sähköpostilla kyselyn, jotta saamme nostettua keskusteluun teitä kiinnostavia asioita laitoshoitoon liittyen. Lämpimästi tervetuloa SOS-webinaariin! Ilmoittaudu sähköpostitse: johanna.tirri@sos-lapsikyla.fi

Etkö ehdi osallistumaan?

Ei huolta. Kerro, mistä SOS-webinaarista olet kiinnostunut. Lähetämme sinulle linkin tallenteeseen haluamastasi webinaarista sähköpostitse. Ota yhteyttä johanna.tirri@sos-lapsikyla.fi

Mikä on SOS-webinaari?

SOS-webinaarit tarjoavat sosiaalityöntekijöille ja alan ammattilaisille tietoa ja ajatuksia ajankohtaisista aiheista. Tule kuulemaan asiantuntijoitamme! Webinaarit vievät päivästäsi vain hetken ja ovat täysin maksuttomia.