Hyvää tekevä SOSgolf palaa taas 23.5.2022!

10.5.2022
Tapahtumat

SOSgolf on SOS-Lapsikylän hyvää tekevä golf-tapahtuma! Suomessa on paljon lapsia, jotka joutuvat luopumaan unelmistaan perheen taloudellisen tilanteen vuoksi. SOSgolfin kautta kerätyt varat käytetään Unelmista.fi -verkkopalvelun kautta harrastustukea hakeneiden vähävaraisten perheiden lasten harrastusten tukemiseen.

Aloita golfkausi unelmien golfkierroksella Pickalassa 23.5.2022!

Hinku golfkentille on jo kova! Odotettu SOSgolf käynnistää golfkauden 2022! Samalla juhlistamme Suomen SOS-Lapsikylän 60-vuotista taivalta.

Mukana tapahtumassa on SOSgolfin sydämellinen kummi, huippugolfari Minea Blomqvist-Kakko ja juontajana toimii jälleen innokas SOSgolffari Anna-Liisa Tilus!

Tule mukaan nauttimaan golfista, jossa jokainen lyönti on hyvä lyönti! Ryhmäsi voi koostua yrityksen henkilöstöstä, asiakkaista tai yksityishenkilöistä. Pelimuotona on rento joukkuepeli yhteislähdöllä.

Vietä unelmien golfpäivä toukokuussa Pickalassa

bloyn markkinointipäällikkö Johanna Varis on yksi SOSgolfin vakiofaneista: ”Osallistuimme v. 2019 SOSgolfiin useamman joukkueen voimin ja halusimme ehdottomasti lähteä mukaan tänäkin vuonna. Tapahtuma oli erittäin lämminhenkinen ja tarjosi mukavan tavan kokoontua yhteen asiakkaiden kanssa hyvän asian puolesta. Kannustamme yrityksiä lähtemään mukaan ja verkostoitumaan!”

Päivä starttaa aamiaisella ja yhteisellä lämmittelyllä klo 8.00 ja pelit alkavat yhteislähdöllä klo 9.30. Kierroksen jälkeen nautitaan ohjelmasta, yhteisestä lounaasta ja SOSgolfin kodikkaasta hengestä. Kaikki SOSgolf-tapahtuman osallistujat saavat tuoteyllätyksiä sekä roppakaupalla elämyksiä ja hyvää mieltä.

SOSgolfin osallistumismaksu yrityksille 1 200 € /4 hengen ryhmä sisältää kilpailun, aamiaisen ja lounaan. Yksityishenkilöiden osallistumismaksu on 200 € sisältäen aamiaisen ja lounaan.  Mukana olevat yritykset mainitaan SOS-Lapsikylän yrityslahjoittajien listalla ja tapahtumasivuilla.

Tule verkostoitumaan ja vietä unelmien golfpäivä asiakkaiden, kumppaneiden, työkavereiden tai ystävien kanssa!

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

HUOM! Jos tällä kertaa osallistuminen ei onnistu, voitte tukea lasten tuiki tärkeää harrastamista myös lahjoittamalla. 500€:lla annat yhdelle lapselle mieluisan harrastuksen koko vuodeksi! Lue lisää ja tee lahjoitus

Lisätietoja:
annemi.usva-vanttinen@sos-lapsikyla.fi
p. 0400 465020

Lisätietoja:
ursula.lindholm@sos-lapsikyla.fi
p. 040 5061966