SOS-webinaari 24.5.2022 – Mentalisaatio ja suhdeperustainen työote perhekuntoutuksessa

22.4.2022
Lastensuojelussa tapahtuu

24.5.2022 Perhekuntoutuksessa muutos mahdollistuu toisen ihmisen avulla

Klo 15.00-15.45

Muutos on mahdollista!

”Suhdeperustaisuuden ytimessä on asiakkaan ja työntekijän välinen suhde.”

nainen ja mies
Asiantuntijat:
Jaana Kivinen, SOS-Lapsikylän perhekuntoutuksen ja perhetyön kehittämispäällikkö ja
Ari Takalo, SOS-Lapsikylän perhehoidon ja tukiperhetoiminnan palveluvastaava.

Tervetuloa toukokuun SOS-webinaariin kuulemaan asiantuntijoidemme keskustelua mentalisaatiosta ja suhdeperustaisesta työotteesta perhekuntoutuksessa.

Suhdeperustaisuuden ytimessä on asiakkaan ja työntekijän välinen suhde. Jos emme omin voimin löydä uusia tapoja toimia, muut ihmiset voivat auttaa meitä mentalisoimaan ja näkemään vaihtoehtoja. Sen vuoksi asiakkaan ja työntekijän suhde on merkityksellinen kuntoutuksen edistymisen ja halutun muutoksen aikaansaamisessa.

Suhdeperustaisuus mahdollistaa perheen tilanteen tutkimista ja ymmärtämistä, tukea, ohjausta ja neuvontaa, mutta samalla myös tärkeän tiedon tuottamista. Muutos mahdollistuu toisen ihmisen avulla.

Ilmoittaudu webinaariin sähköpostilla: johanna.tirri@sos-lapsikyla.fi

Etkö ehdi osallistumaan?

Ei huolta. Kerro, mistä SOS-webinaarista olet kiinnostunut. Lähetämme sinulle linkin tallenteeseen haluamastasi webinaarista sähköpostitse. Ota yhteyttä johanna.tirri@sos-lapsikyla.fi

Mikä on SOS-webinaari?

SOS-webinaarit tarjoavat sosiaalityöntekijöille ja alan ammattilaisille tietoa ja ajatuksia ajankohtaisista aiheista. Tule kuulemaan asiantuntijoitamme! Webinaarit vievät päivästäsi vain hetken ja ovat täysin maksuttomia.