SOS-webinaari 28.9.2021- Lasten ja nuorten osallisuus ja kuuleminen

6.9.2021
Lastensuojelussa tapahtuu

28.9.2021 Miksi ja miten lapsia ja nuoria tulisi kuulla heitä koskevassa päätöksenteossa?

Klo 15.00-15.45

Lasten ja nuorten mielipiteet esiin!

”Lasten ja nuorten mielestä heidän mielipidettään pitäisi kysyä useammin. Heillä on usein sellaista kokemusta ja tietoa, joka jää helposti aikuisilta piiloon. Kuulemisprosessi ei voi olla aikuiskeskeistä vaan kyse on aidosti yhteisestä työskentelystä.

lyhyttukkainen mies katsoo kameraan
Asiantuntijana: Pasi Pollari, SOS-Lapsikylän lastensuojelun lakimies

SOS-webinaarissa pohditaan lasten ja nuorten osallisuutta ja kuulemista käyttäen esimerkkinä Kansallisen lapsistrategian pilottia (Kansallisen lapsistrategian pilotti osallistaa lapset ja nuoret lainvalmisteluun). Mitä kuulemisessa tulee ottaa huomioon? Tule mukaan webinaariimme! Ilmoittaudu helposti alla olevan chat-botin kautta!

Etkö ehdi osallistumaan?

Ei huolta. Kerro, mistä SOS-webinaarista olet kiinnostunut. Lähetämme sinulle linkin tallenteeseen haluamastasi webinaarista sähköpostitse. Ota yhteyttä kirsi.pukari@sos-lapsikyla.fi

Mikä on SOS-webinaari?

Aloitimme SOS-Lapsikylässä tänä vuonna uusien SOS-webinaarien järjestämisen. Haluamme tarjota uusilla webinaareilla sosiaalityöntekijöille ja alan ammattilaisille tietoa ja ajatuksia herättäviä ajankohtaisia aiheita asiantuntijoiltamme.

Webinaarit vievät päivästäsi vain hetken ja ovat täysin maksuttomia.

Voit ilmoittautua mukaan helposti sivulla olevan chat-botin kautta!