SOS-webinaari 17.8.2021- Lasten ja nuorten osallisuus

2.7.2021
Lastensuojelussa tapahtuu

17.8.2021 Lasten ja nuorten osallisuus ei ole mielipidekysymys

Klo 15.00-15.45

”Lapsen kuuleminen ja osallisuus häntä itseään koskevissa asioissa ei ole mielipidekysymys. Se on lain mukainen velvollisuus, mutta myös etuoikeus. SOS-Lapsikylässä se on meidän lupauksemme lapselle.”

Asiantuntijana: Elina Stenvall, HT, tutkija, kouluttaja
SOS-Lapsikylän erityisasiantuntija

Mitä lasten osallisuudella tarkoitetaan? Mitä tarkoittaa lapsen kuuleminen? Tule mukaan kuuntelemaan, mitä osallisuudella ymmärretään, miten sitä voi jäsentää ja mitä tekemistä sillä on lasten arjen ja hyvinvoinnin kanssa.

Etkö ehdi osallistumaan?

Ei huolta. Kerro, mistä SOS-webinaarista olet kiinnostunut. Lähetämme sinulle linkin tallenteeseen haluamastasi webinaarista sähköpostitse. Ota yhteyttä kirsi.pukari@sos-lapsikyla.fi

Mikä on SOS-webinaari?

Aloitimme SOS-Lapsikylässä tänä vuonna uusien SOS-webinaarien järjestämisen. Haluamme tarjota webinaareilla sosiaalityöntekijöille ja alan ammattilaisille tietoa ja ajatuksia herättäviä ajankohtaisia aiheita asiantuntijoiltamme.

Webinaarit vievät päivästäsi vain hetken ja ovat täysin maksuttomia.

Voit ilmoittautua mukaan helposti sivulla olevan chat-botin kautta!