Anarkistisossut – Mitä lastensuojelun sosiaalityöntekijät tekevät TikTokissa?

25.5.2021
SOScast

Lastensuojelun työntekijöillä on ristiriitainen asema mediassa. Usein heistä puhutaan vasta silloin, kun jotain on mennyt pieleen.

Tässä jaksossa Kati Palsasen vieraana ovat ”anarkistisossut” Maija Haapala Espoosta ja Camilla Jokela Kokkolasta, jotka ovat jalkautuneet nuorten suosimaan sosiaalisen median palveluun TikTok:iin kertomaan, millaista lastensuojelutyö oikeasti on.

Miten Maija ja Camilla keksivät mennä TikTok:iin? Miten nuoret ovat ottaneet heidät siellä vastaan? Kuuntele SOScast, niin tiedät millaiseksi Maija ja Camilla haluavat muotoilla tulevaisuuden lastensuojelutyön.

Tämä jakso käynnistää lastensuojelua monipuolisesti käsittelevän SOScastien sarjan. Pysy kuulolla!

Kuuntele kaikki SOScastin jaksot täällä.