Broman Group lahjoittaa SOS-Lapsikylälle 50 000 euroa helpottaakseen nuorten siirtymistä työelämään

7.1.2021
Uutiset

Broman Group lahjoittaa SOS-Lapsikylälle 50 000 euroa ja syventää yhteistyötään kanssamme. Tuki suunnataan työelämävalmiuksia vahvistavaan koulutusohjelmaan itsenäistyville nuorille, joiden kiinnittyminen yhteiskuntaan on uhattuna. Koronatilanne on vaikeuttanut nuorten työllistymismahdollisuuksia entisestään.

”Korona ei ole kohdellut kaikkia tasapuolisesti, ja haluamme auttaa SOS-Lapsikylää ehkäisemään poikkeusolojen aiheuttamia haitallisia vaikutuksia nuorten siirtymiselle työelämään. Olemme tehneet jo pidempään onnistuneesti yhteistyötä SOS-Lapsikylän kanssa”, kertoo Broman Groupin toimitusjohtaja Antti Tiitola.

”Olemme todella kiitollisia Broman Groupin upeasta lahjoituksesta. Sen avulla voimme yhdessä tukea heikoimmassa asemassa olevien nuorten koulutusta, avata ovia työelämään ja siten ehkäistä nuorten syrjäytymistä”, iloitsee SOS-Lapsikylän viestintä- ja varainhankintajohtaja Leena Poutanen.

Broman Group tukee vuosittain useita järjestöjä, hankkeita ja yhteistyökohteita. Tavoitteena on kannustaa ihmisiä urheilullisen, terveellisen ja turvallisen elämän pariin sekä tukea heikommassa asemassa olevia.

Kuvassa: Lahjoituksen vastaanottivat SOS-Lapsikylästä yritysyhteistyöpäällikkö Annemi Usva-Vänttinen (vas.), viestintä- ja varainhankintajohtaja Leena Poutanen ja sen ojensi Broman Groupin toimitusjohtaja Antti Tiitola.