Dr. Oetker kutsuu leipomaan lapsille lahjaksi harrastuksia

10.12.2020
Uutiset

Hyvän tekeminen ja herkuttelu on tänäkin jouluna mahdollista yhdistää mukavalla tavalla. SOS-Lapsikylän yrityskumppani Dr. Oetker jatkaa monta vuotta jatkunutta perinnettään ja kannustaa kaikkia jakamaan kuvan piparkakkutalostaan Instagramissa tai Facebookissa hashtagilla #piparikoti.

Jokaisesta jaetusta #piparikoti-kuvasta Dr. Oetker lahjoittaa 1 euron SOS-Lapsikylälle vähävaraisten perheiden lapsille tarkoitettuun Unelmista totta -harrastustukeen. 

”Harrastus on tärkeä osa lapsen elämää ja kehitystä, mutta yhä useamman harrastusunelmat jäävät vain haaveiksi perheen vähävaraisuuden takia.Unelmista totta -harrastustuella pyritään mahdollistamaan jokaiselle kouluikäiselle lapselle yksi mieluisa ympärivuotinen harrastus. Näin voidaan vähentää lapsen vapaa-ajan vieton eriarvoistumista”, kertoo SOS-Lapsikylän projektisuunnittelija Päivi Häikiö.

Jokaisella lapsella tulisi olla mahdollisuus harrastaa. Lähde tänä jouluna mukaan suuriin piparitalkoisiin ja leivo lasten harrastushaaveista totta! www.piparikoti.fi

Osallistu näin:

1. Leivo piparkakkuja tai piparkakkutalo.
2. Jaa kuva piparkakuistasi Instagramissa tai Facebookissa tunnisteella #piparikoti.
3. Varmista, että Instagram-profiilisi tai Facebook-päivityksesi on julkinen.
4. Dr. Oetker lahjoittaa jokaisesta jaetusta kuvasta 1 euron SOS-Lapsikylän Unelmista totta -harrastustukeen.
5. Haasta piparitalkoisiin myös koko perheesi, ystäväsi ja työkaverit – näin olette mukana
toteuttamassa yhä useamman lapsen harrastusunelmia.

Lisäksi kaikkien kuvan jakaneiden kesken arvotaan joka viikko Dr. Oetker -leivontatuotepaketti (arvo n. 20 euroa). Aikaa osallistua on 3.1.2021 asti.

SOS-Lapsikylän Unelmista Totta -hankkeessa on kehitetty STEA-avustuksella digitaalinen alusta unelmista.fi, joka tuo yhteen tukea tarvitsevat perheet, harrastustoiminnan järjestäjät sekä lahjoittajat. Alustan kautta tuetaan vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten säännöllistä ja ohjattua harrastamista harrastustuen avulla. 

Lisätietoja:

Annemi Usva-Vänttinen
yritysyhteistyöpäällikkö 
p. 040 046 5020
annemi.usva-vanttinen@sos-lapsikyla.fi

Kuva: Dr. Oetker