Mummun ja Vaarin tupien toiminta keskeytetty – etätuokiot jatkuvat

26.11.2020
Uutiset

SOS-Lapsikylä ry keskeyttää Mummun ja Vaarin tupien toiminnan Espoossa ja Vantaalla loppuvuodeksi 2020.

Päätös perustuu viranomaisten suosituksiin yleisötilaisuuksien ja muiden kokoontumisten rajoittamisesta. Toimenpiteet koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi ja riskiryhmiin kuuluvien henkilöiden suojaamiseksi ovat väliaikaisia. Mummun ja Vaarin tupien toiminta jatkuu viranomaisten linjausten muuttuessa ja tilanteen niin salliessa.

Mummun ja Vaarin tuvat ovat osa Lähellä – sukupolvet toistensa tukena -hanketta, joka on Sosiaali- ja terveysministeriön avustuskeskuksen (STEA) rahoittama 3,5-vuotinen hanke (2018–2021). Hankkeen tavoitteena on vaikuttaa positiivisen mielenterveyden edistämiseen ja ongelmien ennaltaehkäisyyn ikääntyneiden ja lapsiperheiden parissa. Toiminta sijoittuu viiteen tupaan Vantaan Koivukylässä, Myyrmäessä ja Hakunilassa sekä Espoossa Espoon keskuksessa ja Leppävaarassa.

Etätuokioita järjestämme jatkossakin verkossa torstaisin klo 17:30, joten tervetuloa viihtymään varamummujen ja -vaarien kanssa askartelun, satujen ja leikkien parissa. Lisätietoja ja osallistumislinkin löydät täältä.

Lisätietoja:

Piritta Minkkinen, Lähellä-hankkeen projektipäällikkö, p. 040 754 7822, piritta.minkkinen@sos-lapsikyla.fi