Jyväskylän lapsikylän perhekuntoutus uusiin tiloihin

22.9.2020
Uutiset

Jyväskylän lapsikylän perheterapeuttinen perhekuntoutus on aloittanut uudistuneella tiimillä täysin uusissa tiloissa Jyväskylän Kaijanlammella.

Uudet tilat mahdollistavat kuntoutuksen seitsemälle perheelle. Asuntovaihtoehtoina on neljä kaksiota, joissa on nukkumapaikat neljälle henkilölle. Lisäksi tarjolla on kaksi kolmiota sekä suuri asunto, jossa on neljä huonetta ja keittiö. Kaikissa uusissa asunnoissa on oma sauna, terassi tai parveke ja uudet kalusteet. Huoneistot ovat kooltaan 45m²-84m². 

Jyväskylän lapsikylän uudistuneeseen perhekuntoutustiimiin kuuluu sosionomeja ja kuntouksenohjaajia sekä perheterapeutti, nepsy-valmentaja, toimintaterapeutti, Theraplay® -vuorovaikutusterapeutti ja psykiatrinen sairaanhoitaja. 

Tehokasta ja muutokseen tähtäävää työskentelyä perheen kanssa 

Perhekuntoutus on tehokas tuki lastensuojelun asiakkaana oleville perheille, joissa vanhempien kyky toimia vanhempina on oleellisesti heikentynyt ja lapsen hyvinvointi ja kehitys ovat uhattuna. Perhekuntoutus on tavoitteellista ja muutokseen tähtäävää työskentelyä yhdessä perheen ja tämän asioista vastaavan työntekijän kanssa. SOS-Lapsikylä tukee perheitä niin, että kotona asuminen on lapsen kannalta hyvä ja turvallinen ratkaisu. 

SOS-Lapsikylän perhekuntoutuksessa on erityistä perheterapeuttinen lähestymistapa. Kuntoutuksessa keskitytään perheen arjen tukemiseen ja perheenjäsenten välisen vuorovaikutuksen kehittämiseen perheterapeuttisella ja dialogisella työotteella. Perheet saavat vahvan tuen arkeensa moniammatillisen tiimin ja perheen tarpeisiin räätälöityjen työmuotojen kautta.  

Tutustu perhekuntoutukseemme

Ota yhteyttä ja kysy lisää  

Roosa Varis, Jyväskylän lapsikylän johtaja 
044 709 1644 
roosa.varis(at)sos-lapsikyla.fi 

Sanna Rahikainen, palveluvastaava 
044 761 4135
sanna.rahikainen(at)sos-lapsikyla.fi 

Kysy perheterapeuttista perhekuntoutusta valtakunnallisesti 

Asiakasohjaus
044 4 505 505 (arkisin 8-20, vain puhelut)
paikkatiedustelut(at)sos-lapsikyla.fi