Kun harrastuksesta tuli unelma-ammatti – Minea Blomqvist-Kakko kannustaa lapsia golffaamaan

25.8.2020
SOScast
Minea Blomqvist-Kakko ja Kati Palsanen hymyilevät kameralle.

Vapaa-ajanvietto asettaa lapset keskenään eriarvoiseen asemaan, sillä kaikilla ei ole mahdollisuutta harrastaa itselleen mielekästä harrastusta. Uusimmassa SOScastissa keskustellaankin lasten vapaa-ajanvieton eroista ja unelmoinnin tärkeydestä. Joskus unelmaharrastuksesta voi tulla jopa ammatti, kuten kävi SOScastin vieraana olevalle ammattilaisgolffari Minea ”Minni” Blomqvist-Kakolle.

Blomqvist-Kakolle tärkeimpiä olivat harrastamisessa itse lajin lisäksi kaverit sekä turvalliset aikuiset, kuten valmentajat. Intohimo ja rakkaus lajiin syntyivät tekemisen kautta. Jo 7:llä luokalla Blomqvist-Kakko ryhtyi unelmoimaan ammattilaisurasta golfin parissa.

Itse onnellisen lapsuuden elänyt ja perheen tuesta nauttinut golffari halusi osallistua SOS-Lapsikylän Unelmista totta -harrastustukeen, sillä hän haluaa päästä tekemään hyvää ja tukemaan sellaisia lapsia, joilla ei olisi muuten mahdollisuutta harrastaa.

”Kun näin unelmista.fi:n tajusin heti, että tuo on täydellisesti minun ja meidän golf-koulumme juttu! Ajattelin, että tuettaviin harrastuksiin pitää saada golf mukaan.”

Kuuntele SOScast, jossa Minni paljastaa millaisia uusia suunnitelmia hänellä oman golf-koulunsa kautta on ja miten hän itse kannustaa omia lapsiaan harrastamisen parissa!

””Kun näin unelmista.fi:n tajusin heti, että tuo on täydellisesti minun ja meidän golf-koulumme juttu!” kertoo Minea Blomqvist-Kakko.
https://anchor.fm/soscast/embed/episodes/31–Kun-harrastuksesta-tuli-unelma-ammatti–Minea-Blomqvist-Kakko-kannustaa-lapsia-golfin-pariin-eik4mh

SOS-Lapsikylän Unelmista Totta -hankkeen tavoitteena on ehkäistä lasten ja nuorten syrjäytymistä ja mahdollistaa lapsille unelmien harrastus. Minea Blomqvist-Kakko on mukana SOSgolf tapahtuman järjestämisessä, joka siirtyi pelattavaksi vuodelle 2021. Hyväntekeväisyystapahtuma järjestetään yhdessä Minni & Roope Golf Schoolin ja Pickala Golfin kanssa. SOSgolfin kautta kerätyt varat käytetään Unelmista.fi-verkkopalvelun kautta harrastustukea hakeneiden vähävaraisten perheiden lasten harrastusten tukemiseen.