Fazerin ja SOS-Lapsikylän työntekijät hikoilevat kesällä lasten hyväksi

16.6.2020
Lastensuojelussa tapahtuu
Jono pyöräilijöitä maantiellä.

Fazer haluaa tehdä hyvää ja innostaa samalla ihmisiä nauttimaan kesästä liikkumalla. Niinpä sekä Fazerin että SOS-Lapsikylän henkilöstö haastettiin mukaan Hyvä kesä -kisaan, jossa työntekijät voivat kerryttää lahjoituspottia SOS-Lapsikylälle liikkumalla.

Työntekijät voivat osallistua Hyvä kesä -kisaan joko mittaamalla askeliaan tai pyöräilemällä kerrytettyjä kilometrejä. Vastaava kisa järjestettiin myös viime vuonna, ja se sai tuolloin suuren suosion. Fazerin lahjoituspotti määräytyy kesän lopuksi kerrytettyjen askelten ja kilometrien perusteella.

Kerätty lahjoituspotti ohjataan SOS-Lapsikylän Unelmista totta -harrastustuelle. Unelmista totta -harrastustuella pyritään tarjoamaan edes yksi mieluinen harrastus jokaiselle lapselle ja edistämään vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten hyvinvointia.

Lue lisää: unelmista.fi

Fazerin ja SOS-Lapsikylän yhteisessä liikuntahaasteessa jokainen kilometri kerryttää pottia, jolla tuetaan lasten harrastustoimintaa.

Kuvat: Pexels ja Canva