Ostamalla AGA-nestekaasua tuet lasten hyvinvointia

20.4.2020
Uutiset
Hyväntuulinen perhe grillaa AGAn nestekaasulla.

Grillaus kotioloissa perheen kesken onnistuu myös poikkeustilan aikana. Pihan grilli kannattaa kuumentaa AGA-nestekaasulla, sillä AGA-tuotemerkin takana oleva Linde Gas lahjoittaa jokaisesta 5 tai 10 kilon komposiittipullon nestekaasuostoksesta SOS-Lapsikylälle.

Kesä lähenee ja grillikausi starttaa pian. AGA-tuotemerkin takana oleva Linde tarjoaa tuttuun tapaan mahdollisuuden grilliherkuttelun ohella tukea myös SOS-Lapsikylän työtä. Yritys haluaa tukea lasten ja nuorten hyvinvointia vieläkin enemmän, joten edellisistä vuosista poiketen SOS-Lapsikylän työtä voi nyt tukea koko vuoden ajan.

Jokaisesta 1.1.-31.12.2020 välisenä aikana ostetusta 5 tai 10 kilon komposiittipullon nestekaasuostoksesta Linde lahjoittaa 10 senttiä SOS-Lapsikylälle. Mikäli ostos tehdään AGA-nestekaasuautomaatilta, Linde lahjoittaa SOS-Lapsikylälle 1 euron ostoksesta.

Kampanjaan kuuluvia 5 ja 10 kilon AGA-nestekaasupulloja myydään kaikissa AGAn nestekaasun myyntipisteissä sekä uusissa nestekaasuautomaateissa. Löydät sekä myyntipisteet että automaatit AGAn myyntipistehausta.

Ostamalla AGAn nestekaasua voit tukea SOS-Lapsikylän toimintaa nyt ympäri vuoden.

Kuva: AGA