Mummun ja Vaarin tupien toiminta keskeytetty

13.3.2020
Uutiset

SOS-Lapsikylä ry keskeyttää Mummun ja Vaarin tupien toiminnan Espoossa ja Vantaalla toistaiseksi.

Päätös perustuu valtioneuvoston suosituksiin yleisötilaisuuksien ja muiden kokoontumisten rajoittamisesta. Toimenpiteet koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi ja riskiryhmiin kuuluvien henkilöiden suojaamiseksi ovat väliaikaisia. Tupatoiminta jatkuu viranomaisten linjausten muuttuessa ja tilanteen niin salliessa.

Mummun ja Vaarin tuvat ovat osa Lähellä – sukupolvet toistensa tukena -hanketta, joka on Sosiaali- ja terveysministeriön avustuskeskuksen (STEA) rahoittama 3,5-vuotinen hanke (2018-2021). Hankkeen tavoitteena on vaikuttaa positiivisen mielenterveyden edistämiseen ja ongelmien ennaltaehkäisyyn ikääntyneiden ja lapsiperheiden parissa. Toiminta sijoittuu viiteen tupaan Vantaan Koivukylässä, Myyrmäessä ja Hakunilassa sekä Espoossa Espoon keskuksessa ja Leppävaarassa.

Lisätietoja:
Tuomo Valve
sidosryhmäjohtaja, SOS-Lapsikylä ry
p. 0400 698 039