SOS-Lapsikylässä varttunut Anthony Ubaud kannustaa SOScastissa nuoria unelmoimaan

25.2.2020
SOScast
Anthony Ubaud

Epävakaan lapsuuden elänyt valokuvaaja Anthony Ubaud ei uskaltanut nuorena unelmoida. Teini-ikäisenä Anthony muutti sijaisperheeseen Tapiolan lapsikylään ja sai elämäänsä perheen lisäksi rakkaita harrastuksia lumilautailusta yleisurheiluun.

”Vaikka en lapsena osannut unelmoida, olen aina luottanut siihen, että asiat järjestyvät. Olen ollut siinä mielessä onnekas, että lähelläni on aina ollut ihmisiä, jotka ovat välittäneet minusta ja olen tarvitessani saanut apua”, Anthony kertoo.

Yhdessä vaimonsa kanssa Anthony on luonut Suuria Unelmia -valokuvakirjan, jossa kymmenen julkisuuden henkilöä jakaa tarinansa siitä, miten he ovat toteuttaneet unelmansa.

”Tarkoituksenamme oli luoda kirja, joka kannustaisi nuoria toteuttamaan omia unelmiaan.”

SOScastin uusimmassa jaksossa Anthony jakaa tarinansa ja keskustelee Kati Palsasen kanssa unelmista sekä harrastusten merkityksestä nuorten elämässä.

”Vaikka en lapsena osannut unelmoida, olen aina luottanut siihen, että asiat järjestyvät”, sanoo Anthony Ubaud.

Unelmista totta!

Me SOS-Lapsikylässä haluamme, että jokainen nuori saa toteuttaa unelmiaan perheen taloudellisesta tilanteesta riippumatta. Unelmista totta -hankkeemme tarjoaa tukea vähävaraisten perheiden lasten harrastamiseen. Lue lisää: unelmista.fi