Niemen ja muuttajien tuella autamme entistä useampaa lasta

17.11.2019
Lastensuojelussa tapahtuu
Kädet joissa pieni talo.

Niemen asiakkailla oli mahdollisuus osallistua SOS-Lapsikylän tukemiseen syys-lokakuussa vuokraamalla muuttolaatikoita.

Niemi lahjoitti 1.9.-31.10.2019 välisenä aikana vuokrattujen muuttolaatikoiden vuokrista 5 %/kpl/päivä SOS-Lapsikylän toimintaan. Lahjoitussummaksi kertyi kampanjan aikana hieno summa: 11 587 euroa! Kiitämme lämpimästi Niemeä ja kaikki muuttolaatikoita vuokranneita.

SOS-Lapsikylä auttaa heikoimmassa asemassa olevia lapsia ja nuoria sekä lisää lapsiperheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Tavoitteena on, että jokainen lapsi saisi kasvaa perheessä rakastettuna, arvostettuna ja turvassa.

Kiinnostaako yritysyhteistyö?
Ota meihin yhteyttä!

Annemi Usva-Vänttinen, yritysyhteistyöpäällikkö 
p. 040 046 5020
annemi.usva-vanttinen(at)sos-lapsikyla.fi