IKEA Suomen ja SOS-Lapsikylän kumppanuusyhteistyö jatkuu

16.11.2019
Uutiset
Tyttö ja nukkekoti IKEAn kalustamassa asunnossa

IKEA Suomi ja SOS-Lapsikylä ovat sopineet kumppanuusyhteistyön jatkosta. Yhteistyön puitteissa IKEA jatkaa SOS-Lapsikylän tukemista tarpeellisissa kalustehankinnoissa ja toiminnan laajentamisessa. Joulukuussa IKEA lahjoittaa SOS-Lapsikylän toimipisteisiin joulutunnelmaa ja tukee lasten sekä nuorten mahdollisuutta leikkiä ja harrastaa.
 
IKEA Suomi ja SOS-Lapsikylä ovat solmineet sopimuksen vuonna 2018 alkaneen yhteistyön jatkosta. Yhteistyön aikana IKEA on antanut sisustusapua ja kalustanut asuntoja sekä toimitiloja SOS-Lapsikylän toimipisteissä ympäri Suomen.
 
”Yhteistyön jatkuminen on meille luonteva asia, sillä meitä ja SOS-Lapsikylää yhdistävät yhteiset arvot ja ymmärrys kodin merkityksestä ihmisen hyvinvointiin. Haluamme yhdessä rakentaa parempaa ja turvallisempaa arkea”, kertoo IKEA Suomen vastuullisuuspäällikkö Tiina Suvanto.
 
IKEA Suomen ja SOS-Lapsikylän yhteistyö pohjautuu yhteisesti tunnustetuille arvoille, jossa arki rakentuu kokonaisvaltaisesti ja hyvinvointia edistää viihtyisä ja omannäköinen koti.
 
”Kumppanuus IKEA Suomen kanssa on meille suuri ilonaihe. Olemme saaneet ihanaa palautetta siitä, että kauniit ja viihtyisät tilat helpottavat perheiden ja SOS-Lapsikylän työntekijöiden yhteistyötä”, kertoo SOS-Lapsikylän yritysyhteistyöpäällikkö Annemi Usva-Vänttinen.

Joulukuussa lahjoitetaan leikkiä ja joulutunnelmaa

Laajemman yhteistyön lisäksi IKEA lahjoittaa joulukuussa leikkiä ja joulutunnelmaa.  Lahjoita leikkiä -kampanjassa asiakas voi ostaa IKEA-tavaratalosta pehmolelun, joka lahjoitetaan paikalliselle apua tarvitsevalle kohteelle, kuten sairaalaan tai lastenkotiin.
 
– Lahjoita leikkiä -kampanjassa haluamme muistuttaa leikin tärkeydestä lasten hyvinvoinnille. Samalla halusimme tukea lasten harrastustoimintaa. Jokaisesta ostetusta lelusta lahjoitamme kaksi euroa SOS-Lapsikylän Unelmista totta -hankkeeseen lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen, kertoo Suvanto.
 
Lisäksi IKEA lahjoittaa SOS-Lapsikylän toiminnan piirissä oleville perheille joulukasseja. Kassit sisältävät muun muassa erilaisia joulun herkkuja ja sisustustuotteita joulutunnelman luomiseen.
 
”Molemmat kampanjoista osuvat arvojemme ytimeen. Ajattelemme, että jokaisella pitäisi olla oikeus omannäköiseen ja viihtyisään kotiin. Samalla haluamme mahdollistaa työntekijöillemme ja asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä konkreettisia tekoja tuen tarpeessa olevien perheiden ja lasten hyväksi”, lisää Suvanto.
 
Joulukassit toimitetaan SOS-Lapsikylän toimipisteisiin Kaarinassa, Kuopiossa, Tampereella, Vantaalla, Espoossa ja Jyväskylässä.


 
Näin voit osallistua Lahjoita leikkiä -kampanjaan:

  • Osta IKEA-tavaratalosta pehmolelu – IKEA lahjoittaa sen puolestasi paikalliseen kohteeseen, kuten sairaalaan tai lasten kotiin
  • IKEA Suomi lahjoittaa jokaisesta kampanja-aikana ostetusta lelusta kaksi euroa SOS-Lapsikylän Unelmista totta -hankkeeseen, jolla tuetaan lasten ja nuorten harrastustoimintaa
  • Kampanja on käynnissä kaikissa IKEA Suomen tavarataloissa 28.10.–23.12.