Yhteistyö SOS-Lapsikylän kanssa avasi Fazerin viestintäjohtajan silmät lasten ja nuorten hädälle

22.10.2019
SOScast
Liisa Eerola ja Nina Elomaa Fazerilta sekä Kati Palsanen

Harvalla yrityksellä ja järjestöllä on takanaan yhtä pitkää jaettua taivalta kuin Fazerilla ja SOS-Lapsikylällä. Yhteinen matka alkoi jo 1960-luvulla, kun Pitäjänmäessä työskennellyt Fazerin leipomonjohtaja lahjoitti rekkalastillisen leipää ja pullaa silloiseen Tapiolan lapsikylään.

”Tuemme SOS-Lapsikylää taloudellisesti, mutta yhteistyömme on paljon muutakin. SOS-Lapsikylän kautta olen tutustunut yhteiskunnan sellaiseen puoleen, jota en välttämättä muuten näkisi. Suomalaisessa hyvinvointiyhteiskunnassakin on paljon lastensuojelun piirissä olevia lapsia ja nuoria, jotka ovat vaarassa syrjäytyä. Vastuullisuustyö tekee omasta työstäni merkityksellistä ja tarjoaa tunteen siitä, että minäkin voin vaikuttaa ja auttaa näitä nuoria”, pohtii Fazerin viestintäjohtaja Liisa Eerola.

Eerola ja hänen kollegansa, Fazerin vastuullisuusjohtaja Nina Elomaa keskustelevat yhdessä Kati Palsasen kanssa yritysten vastuullisuustyöstä SOScastin uusimmassa jaksossa.

Miten SOS-Lapsikylää ja Fazeria yhdistävät arvot, kuten perhe ja merkityksellinen ruoka, kohtaavat käytännössä? Entä millaista oli vierailla lapsikylissä Pietarissa ja Itä-Virossa sijaitsevassa Narvassa? Kuuntele SOScastista, miten Fazerin yritysvastuu toteutuu käytännössä!

Fazerin viestintäjohtaja Liisa Eerola (vas.) ja vastuullisuusjohtaja Nina Elomaa (oik.) ovat päässeet yhteistyön myötä näkemään SOS-Lapsikylän työtä käytännössä. Keskellä oleva Kati Palsanen haastatteli heitä yritysvastuusta.