Uutiset

Tule kuulemaan sijaisvanhemmuudesta Punkaharjulle

Haluatko yhdistää työn, perheen ja kodin? Tiesitkö, että voit toimia sijaisvanhempana myös päätoimisesti? Tule kuulemaan sijaisvanhemmuudesta Punkaharjun lapsikylään (Lapsikyläntie 7, Punkaharju) keskiviikkona 1.11. klo 18 ja torstaina 23.11. klo 18.

Lue lisää
Tule kuulemaan sijaisvanhemmuudesta ja tukiperhetoiminnasta Kaarinaan

Haluatko yhdistää työn, perheen ja kodin? Tiesitkö, että voit toimia sijaisvanhempana myös päätoimisesti? Tule kuulemaan sijaisvanhemmuudesta Kaarinaan lapsikylään (Luhtikatu 2 A, Kaarina) torstaina 26.10. klo 18.00-19.30

Lue lisää
Tule kuulemaan sijaisvanhemmuudesta Helsinkiin

Haluatko yhdistää työn, perheen ja kodin? Tiesitkö, että voit toimia sijaisvanhempana myös päätoimisesti? Tule kuulemaan sijaisvanhemmuudesta Helsinkiin, Kirjasto 10:n kokoustilaan (Elielinaukio 24, Helsinki) 25.10. klo 17.30-19.00.

Lue lisää
Ehdota ROHKEASTI LAPSEN PUOLESTA -mitalin saajaa

SOS-Lapsikylä pyytää jälleen ehdotuksia vuosittaista ROHKEASTI LAPSEN PUOLESTA -mitalin jakamista varten.

Lue lisää
Vuoden Kunnallinen lastensuojeluteko -palkinto SOS-kumppanuudesta Varkauden kaupungille

SOS-Lapsikylän ja Varkauden kaupungin kehittämä toimintamalli lapsiperheiden tukemiseen palkittiin tämän vuoden Kunnallisena lastensuojelutekona Valtakunnallisilla lastensuojelupäivillä Finlandia-talolla tiistaina 26.9.2017. Lastensuojelun Keskusliitto järjesti kilpailun yhdessä Huoltaja-säätiön kanssa.

Lue lisää
SOS-kehittäjänuoret sosiaalityöntekijöiden avuksi

SOS-kehittäjänuoret julkaisivat Valtakunnallisilla lastensuojelupäivillä tiistaina 25.9. videon, jossa he nostivat esiin omasta näkökulmastaan näyttäytyviä kehittämiskohtia sosiaalityössä. Videolla SOS-kehittäjänuoret myös kutsuvat sosiaalialan ammattilaisia kehittämispäiville, joilla on tarkoitus pohtia lastensuojelun sosiaalityön kehittämiskohtia ja etsiä niihin ratkaisuja.

Lue lisää

Avoimet työpaikat

Haemme SOS-Lapsikylään Vihantiin avohuollon perhetyöntekijää

Haemme avohuollon perhetyöntekijää Vihannin lapsikylän avohuollon työhön huolehtimaan tukiviikonlopuissa käyvien lasten perushoidosta ja virikkeellisestä toiminnasta. Työnkuvaan kuuluu lasten hoitoon liittyvät tehtävät kuntouttavalla työotteella. Työnkuvaan kuuluu myös yhteistyötä lasten verkoston ja läheisten kanssa. Työskentely on tiimityötä yhdessä sosiaalityöntekijän ja muiden avohuollon työntekijöiden kanssa. Työ on viikonloppupainotteista vuorokausityötä tarpeen mukaan keskimäärin 14 vrk/kk.

Haemme Helsinkiin tai Kuopioon kehittämissuunnittelijaa

Haemme Kuopioon tai Helsinkiin kehittämissuunnittelijaa: Olemme käynnistäneet vuonna 2014 määrätietoisen kehitystyön lapsiperheiden hyvinvointia lisäävän toimintamallin luomiseksi Suomeen. Tavoitteenamme on ollut rakentaa lapsiperheitä tukeva toimintamalli, joka ehkäisee korjaavan työn tarvetta erityisesti lastensuojelussa. Kehitystyö on jo pitkällä ja se on tunnustettu vakiinnuttamisen ja levittämisen arvoiseksi.

Haemme lapsikylävanhempia Vihantiin

Vihannissa, joka kuuluu nykyisin Raahen kaupunkiin, SOS-Lapsikylä on toiminut vuodesta 1982 lähtien. Lapsikylä sijaitsee 35 kilometrin päässä Raahen keskustasta ja 70 kilometriä Oulusta etelään. Lasten tarpeisiin suunnitellussa ja väljästi rakennetussa kylässä on sekä omakotitaloja että rivitaloasuntoja. Lapsikylän erityispiirre perhehoidon kentällä on yhteisöllisyys, joka auttaa sijaisvanhempaa onnistumaan vaativassa tehtävässä.

Haemme SOS-lapsikylään Vihantiin ohjaajaa

Haemme nyt joukkoomme lastensuojelutyön osaajaa, joilla on motivaatiota ja kykyä työskennellä joustavasti eri palveluissamme ohjaajatyökentän sisällä. Tarpeemme keskittyvät tällä hetkellä erityisesti Lapsikyläkodeissa tapahtuvaan työskentelyyn sekä avohuollon yksikön ohjaajan työhön.

Haemme SOS-Lapsikylään Vihantiin lapsikylävanhemman sijaista

Lapsikylävanhemman sijainen työskentelee työjaksojen aikana lapsikylä- ja/tai sijaiskodissa ympärivuorokautisesti. Tehtävät vaihtelevat lasten ja kotien tarpeiden mukaisesti. Ensisijaista työssä on lapsen kasvun ja kehityksen tukeminen ja hänen hyvinvoinnistaan ja turvallisuudestaan huolehtiminen yhteistyössä muiden lapsikylän ammattilaisten kanssa. Tärkeä tehtävä on myös lapsen ja hänen läheistensä yhteydenpidon tukeminen.

Haemme lapsikylävanhempaa Punkaharjulle

Etsimme lapsikylävanhempaa / lapsikylävanhempi pariskuntaa jo toiminnassa olevaan lapsikyläkotiin Punkaharjulle. Lapsikylävanhemmat asuvat ja työskentelevät lapsikyläkodissa hoitaen kotiin sijoitettuja huostaan otettuja tai avohuollon tukitoimin sijoitettuja lapsia.

Haemme Ylitorniolle toimipistevastaavaa

Vastuullasi on toimipisteen operatiivinen toiminta ja henkilöstön johtaminen asetettujen tavoitteiden ja toimintasuunnitelman mukaisesti. Johdat hoito- ja kasvatustyötä, vastaat taloudesta, toiminnan laadusta ja kiinteistöjen ylläpidosta. Sijaistat tarvittaessa aluejohtajaa sekä vuorollasi vastaat päivystyksestä toimipisteessä tai alueellisesti. Työhösi kuuluu myös hallinnollisia tehtäviä ja raportointia. Olet Pohjois-Suomen aluejohtoryhmän jäsen ja siten vahvasti mukana kehittämässä toimintaa.

Sinustako sijaisvanhempi Vantaan, Espoon tai Kuopion lapsikylään?

SOS-Lapsikylä tarjoaa uudenlaisen mahdollisuuden yhdistää työ, perhe ja koti. Käynnistämme lapsikylätoiminnan Vantaan Kivistössä ja Kuopioon Saaristokaupunkiin v. 2017. Haemme uusiin, tammikuussa valmistuviin koteihin sijaisvanhempia, joilla on halu ja valmius toimia erityisesti sisarusten tai erityistä hoitoa tarvitsevien lasten sijaisvanhempana.

Haemme omassa kodissa toimivia sijaisvanhempia ympäri Suomen

Haemme toimeksiantosuhteisia sijaisvanhempia Punkaharjulle, Kaarinaan, Ylitorniolle, Vihantiin ja Espoon Tapiolaan.

Haemme lapsikylävanhempia Kaarinaan

Lapsikylävanhempi on sijaisvanhemman ammattinimike SOS-lapsikylätyössä. Lapsikylävanhemmat asuvat ja työskentelevät lapsikyläkodissa hoitaen kotiin sijoitettuja huostaan otettuja tai avohuollon tukitoimin sijoitettuja lapsia.