Tiedotteet

Palveluiden vaikuttavuus saatava tulevan sote-mallin keskiöön

Kunta tahtoo säästää, mutta kuntalaiset tahtovat palveluita. Molemmat ovat mahdollisia, kun hyvän ja vaikuttavan toiminnan takaamiseksi myydään suoritteiden sijaan tulosta ja lakataan tuijottamasta hintalappua. Lyhytnäköisesti valittu halvin ratkaisu voi pitkällä tähtäimellä osoittautua kalleimmaksi.

Lue lisää
Suomen ensimmäinen SOS-lapsikylä muuttaa – toiminnan ydin säilyy

SOS-Lapsikylän toiminta muuttaa Espoossa Tapiolasta Niittykumpuun heinäkuun alussa. Uudessa lapsikylässä sijaisperheiden kodit sijaitsevat lähellä toisiaan muun asutuksen lomassa, eivät jatkossa enää samalla SOS-Lapsikylän tontilla kuten Tapiolassa.

Lue lisää
Insaco Oy:stä SOS-Lapsikylän ensimmäinen yritysyhteistyökumppani Kuopiossa

SOS-Lapsikylä on saanut Pohjois-Savoon ensimmäisen yritysyhteistyökumppaninsa tukemaan alueen lasten ja perheiden hyvinvoinnin edistämistä, kun korjausrakentamiseen erikoistunut Insaco Oy lähti mukaan yhteistyöhön kolmeksi vuodeksi.

Lue lisää
Järjestöt maailman pakolaispäivänä: Pakolaiskiintiötä korotettava historiallisessa pakolaistilanteessa

Yli 40 järjestöä vetoaa Suomen hallitukseen maailman pakolaispäivänä 20.6. Kun maailmassa on jälleen enemmän pakolaisia kuin koskaan, Suomen on osallistuttava yhteiseen vastuunjakoon. Pakolaiskiintiötä on korotettava, järjestöt vaativat eduskunnassa järjestetyssä tilaisuudessa tänään.

Lue lisää
SOS-Lapsikylän Suuria unelmia -valokuvanäyttelyn teokset kaupan Huuto.netissä

SOS-Lapsikylän Suuria unelmia -kampanjassa kannustetaan kaikkia lapsia tavoittelemaan unelmiaan. Kampanjassa ovat mukana Jenni Vartiainen, Jare Tiihonen, Jaajo Linnonmaa ja monet muut Suomen eturivin tähdet.

Lue lisää
Eduskunnan määrärahan turvin SOS-Lapsikylä auttaa yhä useampia perheitä

Perhekumppani on yksi palveluista, joita SOS-Lapsikylän uudessa toimintamallissa tarjotaan. Malli on tarkoitus ottaa maakunnallisen suunnittelun pohjaksi Pohjois-Savossa ja myöhemmin myös muualla. Eduskunta on myöntänyt tähän puolen miljoonan euron määrärahan.

Lue lisää

Avoimet työpaikat

Haemme ohjaajaa Kaarinaan

Ohjaaja työskentelee lapsikyläkodissa lasten ja lapsikylävanhempien kanssa. Tehtävät vaihtelevat lasten ja kotien tarpeiden mukaan. Ensisijaista työssä on lapsen kasvun ja kehityksen tukeminen sekä hänen hyvinvoinnistaan ja turvallisuudestaan huolehtiminen yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa.

Haemme toimipistevastaavaa Vihantiin

Vastuullasi on toimipisteen operatiivinen toiminta ja henkilöstön johtaminen asetettujen tavoitteiden ja toimintasuunnitelman mukaisesti. Johdat hoito- ja kasvatustyötä, vastaat taloudesta, toiminnan laadusta ja kiinteistöjen ylläpidosta. Työhösi kuuluu myös hallinnollisia tehtäviä ja raportointia. Olet aluejohtoryhmän jäsen ja siten vahvasti mukana kehittämässä toimintaa.

Haemme perhekuntoutuksen johtajaa Rovaniemelle

Oletko rohkea ja tuloksia aikaan saava tekijä? Entä uskotko sietäväsi käynnistysvaiheen keskeneräisyyttä ja epätietoisuutta luottaen omiin kykyihisi? Haemme perhekuntoutuksen johtajaa käynnistämään Rovaniemen toimintamme ja uuden perhekuntoutuksen yksikön.

Haemme Kuopioon yötyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen

Yötyöntekijänä pidät huolta perheiden selviytymisestä myöhäisillassa ja yöaikaan. Edellytämme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Koulutuksena sinulla on vähintään sosiaali- tai terveysalan perustutkinto.

Haemme lastensuojelun ammattilaisia sijaisvanhemmiksi Vihantiin

Rekrytoimme vanhempia laitosluvilla toimiviin lapsikyläkoteihimme työskentelemään vaativassa ja palkitsevassa tehtävässä huostaan otettujen lasten kanssa. Lapsikyläkodit tarjoavat loistavat puitteet ammatilliseen perhehoitoon ja lapsille turvallisen kasvuympäristön luomiseksi.

Sinustako sijaisvanhempi Vantaan, Espoon tai Kuopion lapsikylään?

SOS-Lapsikylä tarjoaa uudenlaisen mahdollisuuden yhdistää työ, perhe ja koti. Käynnistämme lapsikylätoiminnan Vantaan Kivistössä ja Kuopioon Saaristokaupunkiin v. 2017. Haemme uusiin, tammikuussa valmistuviin koteihin sijaisvanhempia, joilla on halu ja valmius toimia erityisesti sisarusten tai erityistä hoitoa tarvitsevien lasten sijaisvanhempana.

Haemme omassa kodissa toimivia sijaisvanhempia ympäri Suomen

Haemme toimeksiantosuhteisia sijaisvanhempia Punkaharjulle, Kaarinaan, Ylitorniolle, Vihantiin ja Espoon Tapiolaan.

Haemme lapsikylävanhempia Kaarinaan

Lapsikylävanhempi on sijaisvanhemman ammattinimike SOS-lapsikylätyössä. Lapsikylävanhemmat asuvat ja työskentelevät lapsikyläkodissa hoitaen kotiin sijoitettuja huostaan otettuja tai avohuollon tukitoimin sijoitettuja lapsia.