Tiedotteet

Insaco Oy:stä SOS-Lapsikylän ensimmäinen yritysyhteistyökumppani Kuopiossa

SOS-Lapsikylä on saanut Pohjois-Savoon ensimmäisen yritysyhteistyökumppaninsa tukemaan alueen lasten ja perheiden hyvinvoinnin edistämistä, kun korjausrakentamiseen erikoistunut Insaco Oy lähti mukaan yhteistyöhön kolmeksi vuodeksi.

Lue lisää
Järjestöt maailman pakolaispäivänä: Pakolaiskiintiötä korotettava historiallisessa pakolaistilanteessa

Yli 40 järjestöä vetoaa Suomen hallitukseen maailman pakolaispäivänä 20.6. Kun maailmassa on jälleen enemmän pakolaisia kuin koskaan, Suomen on osallistuttava yhteiseen vastuunjakoon. Pakolaiskiintiötä on korotettava, järjestöt vaativat eduskunnassa järjestetyssä tilaisuudessa tänään.

Lue lisää
SOS-Lapsikylän Suuria unelmia -valokuvanäyttelyn teokset kaupan Huuto.netissä

SOS-Lapsikylän Suuria unelmia -kampanjassa kannustetaan kaikkia lapsia tavoittelemaan unelmiaan. Kampanjassa ovat mukana Jenni Vartiainen, Jare Tiihonen, Jaajo Linnonmaa ja monet muut Suomen eturivin tähdet.

Lue lisää
Eduskunnan määrärahan turvin SOS-Lapsikylä auttaa yhä useampia perheitä

Perhekumppani on yksi palveluista, joita SOS-Lapsikylän uudessa toimintamallissa tarjotaan. Malli on tarkoitus ottaa maakunnallisen suunnittelun pohjaksi Pohjois-Savossa ja myöhemmin myös muualla. Eduskunta on myöntänyt tähän puolen miljoonan euron määrärahan.

Lue lisää
Suuria Unelmia -kirjassa julkkikset kannustavat nuoria unelmoimaan

SOS-Lapsikylän sijaiskodissa kasvaneen Anthony Ubaudin ja hänen vaimonsa Anu Ubaudin kirjassa nämä julkisuudesta tutut henkilöt puhuvat nuorille haaveiden saavuttamisesta. He avaavat aiemmin näkemätöntä puolta itsestään ja elämänvaiheistaan.

Lue lisää
SOS-Lapsikylä tarttuu huostaanottojen ennalta ehkäisyyn Kuopiossa

SOS-Lapsikylän perhekuntoutukseen otetaan perheitä, joissa on lapsia vauvaikäisistä murrosikäisiin, mutta pääosin kuntoutuksiin tulevien perheiden lapset ovat alle kymmenvuotiaita. Kuntoutus suunnitellaan aina perheen tarpeista lähtien.

Lue lisää

Avoimet työpaikat

Haemme lastensuojelun ammattilaisia sijaisvanhemmiksi Espooseen

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja tilat sekä moniammatillisen tiimin ja yhteisön tuen. Sijaisvanhemmuus on vaativa tehtävä ja siten myös onnistumiset koetaan erittäin palkitsevina.

Haemme lastensuojelun ammattilaisia sijaisvanhemmiksi Vihantiin

Rekrytoimme vanhempia laitosluvilla toimiviin lapsikyläkoteihimme työskentelemään vaativassa ja palkitsevassa tehtävässä huostaan otettujen lasten kanssa. Lapsikyläkodit tarjoavat loistavat puitteet ammatilliseen perhehoitoon ja lapsille turvallisen kasvuympäristön luomiseksi.

Sinustako sijaisvanhempi Vantaan, Espoon tai Kuopion lapsikylään?

SOS-Lapsikylä tarjoaa uudenlaisen mahdollisuuden yhdistää työ, perhe ja koti. Käynnistämme lapsikylätoiminnan Vantaan Kivistössä ja Kuopioon Saaristokaupunkiin v. 2017. Haemme uusiin, tammikuussa valmistuviin koteihin sijaisvanhempia, joilla on halu ja valmius toimia erityisesti sisarusten tai erityistä hoitoa tarvitsevien lasten sijaisvanhempana.

Haemme omassa kodissa toimivia sijaisvanhempia ympäri Suomen

Haemme toimeksiantosuhteisia sijaisvanhempia Punkaharjulle, Kaarinaan, Ylitorniolle, Vihantiin ja Espoon Tapiolaan.

Haemme lapsikylävanhempia Kaarinaan

Lapsikylävanhempi on sijaisvanhemman ammattinimike SOS-lapsikylätyössä. Lapsikylävanhemmat asuvat ja työskentelevät lapsikyläkodissa hoitaen kotiin sijoitettuja huostaan otettuja tai avohuollon tukitoimin sijoitettuja lapsia.