SOS-Lapsikylän Pohjois-Suomen alueella on kolme toimipistettä, jotka sijaitsevat Ylitorniolla, Vihannissa ja Haapajärvellä. Tavoitteenamme on seuraavien vuosien aikana kasvattaa toimintaamme Pohjois-Suomessa. Ylitorniolla tukemme piirissä on noin 40 lasta vuosittain ja työntekijöitä on noin 25. Koko Pohjois-Suomen alueella tukemme piirissä on yli 100 lasta.

Haemme Ylitorniolle toimipistevastaavaa

Vastuullasi on toimipisteen operatiivinen toiminta ja henkilöstön johtaminen asetettujen tavoitteiden ja toimintasuunnitelman mukaisesti. Johdat hoito- ja kasvatustyötä, vastaat taloudesta, toiminnan laadusta ja kiinteistöjen ylläpidosta. Sijaistat tarvittaessa aluejohtajaa sekä vuorollasi vastaat päivystyksestä toimipisteessä tai alueellisesti. Työhösi kuuluu myös hallinnollisia tehtäviä ja raportointia. Olet Pohjois-Suomen aluejohtoryhmän jäsen ja siten vahvasti mukana kehittämässä toimintaa.

Ylitorniolla on viisi lapsikyläkotia, jotka toimivat laitosluvalla ja joissa työskentelevät sijaisvanhemmat toimivat työsopimussuhteessa. Tavoitteenamme on lisäksi saada alueelle lisää toimeksiantosuhteisia sijaisperheitä. Tarjoamme myös muita avohuollon ja yleishyödyllisiä palveluita alueen perheille.

Laitoksen hoito- ja kasvatustehtävistä vastaavalla tulee olla kelpoisuuslain 10 §:n 4 momentin mukainen kelpoisuus: tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, alan tuntemus ja riittävä johtamistaito.

Tämän lisäksi tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta ja halua ja kykyä kehittää toimintaa. Ajokortti on välttämätön. Tehtävässä on kokonaistyöaika.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002.

SOS-Lapsikylä on kehittyvä ja kasvava lastensuojelun ja perheiden hyvinvointipalveluiden asiantuntijayhteisö, jossa sinulla on mahdollisuus työskennellä lähellä lasten ja perheiden arkea.

Lisätietoja antaa aluejohtaja Janne Kankaanniemi, puh. 044 761 4195. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 24.10.2017 sähköpostitse osoitteella janne.kankaanniemisos-lapsikylafi.

Huom! Hakuaikaa jatkettu, aiemmin tulleet hakemukset otetaan huomioon.