Avoimet työpaikat

SOS-Lapsikylä hakee jatkuvasti uusia sijaisvanhempia/-perheitä. Lisätietoja sijaisvanhemmuudesta voit lukea sivulta Tietoa sijaisvanhemmuudesta.

Haemme ohjaajaa Kaarinaan

Ohjaaja työskentelee lapsikyläkodissa lasten ja lapsikylävanhempien kanssa. Tehtävät vaihtelevat lasten ja kotien tarpeiden mukaan. Ensisijaista työssä on lapsen kasvun ja kehityksen tukeminen sekä hänen hyvinvoinnistaan ja turvallisuudestaan huolehtiminen yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa.

Lue lisää
Haemme toimipistevastaavaa Vihantiin

Vastuullasi on toimipisteen operatiivinen toiminta ja henkilöstön johtaminen asetettujen tavoitteiden ja toimintasuunnitelman mukaisesti. Johdat hoito- ja kasvatustyötä, vastaat taloudesta, toiminnan laadusta ja kiinteistöjen ylläpidosta. Työhösi kuuluu myös hallinnollisia tehtäviä ja raportointia. Olet aluejohtoryhmän jäsen ja siten vahvasti mukana kehittämässä toimintaa.

Lue lisää
Haemme perhekuntoutuksen johtajaa Rovaniemelle

Oletko rohkea ja tuloksia aikaan saava tekijä? Entä uskotko sietäväsi käynnistysvaiheen keskeneräisyyttä ja epätietoisuutta luottaen omiin kykyihisi? Haemme perhekuntoutuksen johtajaa käynnistämään Rovaniemen toimintamme ja uuden perhekuntoutuksen yksikön.

Lue lisää
Haemme Kuopioon yötyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen

Yötyöntekijänä pidät huolta perheiden selviytymisestä myöhäisillassa ja yöaikaan. Edellytämme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Koulutuksena sinulla on vähintään sosiaali- tai terveysalan perustutkinto.

Lue lisää
Haemme lastensuojelun ammattilaisia sijaisvanhemmiksi Vihantiin

Rekrytoimme vanhempia laitosluvilla toimiviin lapsikyläkoteihimme työskentelemään vaativassa ja palkitsevassa tehtävässä huostaan otettujen lasten kanssa. Lapsikyläkodit tarjoavat loistavat puitteet ammatilliseen perhehoitoon ja lapsille turvallisen kasvuympäristön luomiseksi.

Lue lisää
Sinustako sijaisvanhempi Vantaan, Espoon tai Kuopion lapsikylään?

Haemme uusiin 2017 valmistuviin koteihin sijaisvanhempia Kuopiossa, Espoossa ja Vantaalla.

Lue lisää
Haemme omassa kodissa toimivia sijaisvanhempia ympäri Suomen

Haemme toimeksiantosuhteisia sijaisvanhempia Punkaharjulle, Kaarinaan, Ylitorniolle, Vihantiin ja Espoon Tapiolaan.

Lue lisää
Haemme lapsikylävanhempia Kaarinaan

Lapsikylävanhempi on sijaisvanhemman ammattinimike SOS-lapsikylätyössä. Lapsikylävanhemmat asuvat ja työskentelevät lapsikyläkodissa hoitaen kotiin sijoitettuja huostaan otettuja tai avohuollon tukitoimin sijoitettuja lapsia.

Lue lisää

Kiinnostaako sijaisvanhemmuus?

Kiinnostaako sijaisvanhemmuus?

Otamme sinuun yhteyttä.