Avoimet työpaikat

SOS-Lapsikylä hakee jatkuvasti uusia sijaisvanhempia/-perheitä. Lisätietoja sijaisvanhemmuudesta voit lukea sivulta Tietoa sijaisvanhemmuudesta.

Haemme SOS-Lapsikylään Vantaalle perhekuntoutuksen ohjaajaa

Perhekuntoutusyksikön ohjaajana toimit tiiviissä suhteessa perheeseen ja sen jokaiseen jäseneen kuntoutuksen ajan. Elät mukana arjessa tavoitteena luoda luottamuksellinen yhteistyösuhde perheen kanssa. Työ pitää sisällään erilaisia lapsiperheen arjen toimintoja, terapeuttista työskentelyä sekä ryhmien ohjausta. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä ja siihen kuuluu myös viikonlopputyötä.

Lue lisää
Haemme SOS-Lapsikylään Kuopioon yötyötä tekevää perhetyöntekijää

Yötyöntekijänä pidät huolta perheiden selviytymisestä myöhäisilloissa, yöaikaan ja varhaisaamuissa. Edellytämme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Koulutuksena sinulla on vähintään sosiaali- tai terveysalan perustutkinto. Sinulla on ymmärrystä dialogisesta työotteesta ja kykyä toteuttaa sitä käytännön työssä. On eduksi, jos sinulla on kokemusta perheiden kanssa työskentelystä ja yötyön tekemisestä.

Lue lisää
Haemme SOS-Lapsikylään Kuopioon perheterapeuttia tai perhetyöntekijää

Työssäsi toimit tiiviissä suhteessa perheeseen ja sen jokaiseen jäseneen koko kuntoutuksen ajan. Elät mukana perheen arjessa tavoitteena luoda avoin ja luottamuksellinen yhteistyösuhde perheen kanssa. Työ pitää sisällään erilaisia lapsiperheen arjen toimintoja, terapeuttista työskentelyä sekä ryhmien ohjausta. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä ja siihen kuuluu myös viikonlopputyötä.

Lue lisää
Haemme SOS-Lapsikylään Ylitorniolle lapsikylävanhemman sijaista

Lapsikylävanhemman sijainen työskentelee työjaksojen aikana lapsikyläkodissa ympärivuorokautisesti. Tehtävät vaihtelevat lasten ja kotien tarpeiden mukaisesti. Ensisijaista työssä on lapsen kasvun ja kehityksen tukeminen ja hänen hyvinvoinnistaan ja turvallisuudestaan huolehtiminen yhteistyössä muiden lapsikylän ammattilaisten kanssa. Tärkeä tehtävä on myös lapsen ja hänen läheistensä yhteydenpidon tukeminen.

Lue lisää
Haemme lapsikylävanhempia Vihantiin

Vihannissa, joka kuuluu nykyisin Raahen kaupunkiin, SOS-Lapsikylä on toiminut vuodesta 1982 lähtien. Lapsikylä sijaitsee 35 kilometrin päässä Raahen keskustasta ja 70 kilometriä Oulusta etelään. Lasten tarpeisiin suunnitellussa ja väljästi rakennetussa kylässä on sekä omakotitaloja että rivitaloasuntoja. Lapsikylän erityispiirre perhehoidon kentällä on yhteisöllisyys, joka auttaa sijaisvanhempaa onnistumaan vaativassa tehtävässä.

Lue lisää
Sinustako sijaisvanhempi Vantaan, Espoon tai Kuopion lapsikylään?

Haemme uusiin 2017 valmistuviin koteihin sijaisvanhempia Kuopiossa, Espoossa ja Vantaalla.

Lue lisää
Haemme omassa kodissa toimivia sijaisvanhempia ympäri Suomen

Haemme toimeksiantosuhteisia sijaisvanhempia Punkaharjulle, Kaarinaan, Ylitorniolle, Vihantiin ja Espoon Tapiolaan.

Lue lisää
Haemme lapsikylävanhempia Kaarinaan

Lapsikylävanhempi on sijaisvanhemman ammattinimike SOS-lapsikylätyössä. Lapsikylävanhemmat asuvat ja työskentelevät lapsikyläkodissa hoitaen kotiin sijoitettuja huostaan otettuja tai avohuollon tukitoimin sijoitettuja lapsia.

Lue lisää

Kiinnostaako sijaisvanhemmuus?

Kiinnostaako sijaisvanhemmuus?

Otamme sinuun yhteyttä.