Tänä jouluna kaikki suomalaiset haastetaan rakentamaan piparikoteja turvallisen lapsuuden hyväksi. Joka kymmenes lapsi eli noin 100 000 lasta on Suomessa lastensuojelun tuen piirissä. Lähes 18 000 lasta ei voi asua omassa kodissaan.

#piparikoti Instagramissa = 1 euro SOS-Lapsikylälle

Nyt jokainen piparinpaistaja pääsee omalla luomuksellaan tukemaan SOS-Lapsikylän toimintaa rakentamalla piparitalon ja julkaisemalla kuvan Instagramissa tunnisteella #piparikoti. SOS-Lapsikylän pitkäaikainen yrityskumppani Dr. Oetker lahjoittaa jokaisesta Instagramissa jaetusta kuvasta yhden euron SOS-Lapsikylän toiminnan tueksi.

”Meidän suomalaisten jouluun kuuluu hyväntekeminen ja auttaminen. Mietimme, kuinka saisimme mahdollisimman monta suomalaista mukaan tärkeään SOS-Lapsikylän toimintaan, jonka toimintaa olemme tukeneet jo kymmenen vuotta. Nyt jo useampi sata ihmistä on osallistunut, mutta lisää tietysti toivomme. Mukaan kampanjaan pääsee tekemällä piparitalon, ottamalla kuvan ja julkaisemalla kuvan Instagramissa tunnuksella #piparikoti”, Dr. Oetkerin leivontatuotteiden asiantuntija Katariina Iivonen kertoo.

Turvallinen ja rakastava koti jokaiselle lapselle

"Lasten parhaat joulumuistot syntyvät tunnelmista, tuoksuista ja yhteisestä valmistelusta. Joulun lämpö ei kuitenkaan ole läsnä jokaisessa kodissa. Monille lapsille unelmien joulu on joulu, jossa kotona on riidatonta ja turvallista. Dr.Oetker ja SOS-Lapsikylä toteuttavat yhdessä yhä useamman lapsen unelman turvallisesta ja rakastavasta kodista", lisää SOS-Lapsikylän yritysyhteistyöpäällikkö Annemi Usva-Vänttinen.