Vastuullisen lahjoittamisen marraskuu -kampanja alkaa maanantaina 28.10 ja kestää koko marraskuun ajan. Haasteen on ottanut vastaan yli 60 asianajajaa tai asianajotoimistoa ympäri Suomen, ja mukana on noin 50 suomalaista järjestöä.

Testamenteilla saadaan paljon hyvää aikaan

Yhä useampi suomalainen haluaa muistaa järjestöjä testamentissaan. Testamentissaan voi ohjata osan omaisuudestaan itselle tärkeään kohteeseen. Koko omaisuuttaan ei tarvitse testamentata järjestölle, ja asiakirjalla voidaan määrätä omaisuuden jaosta yksityiskohtaisestikin.

Testamenttilahjoitukset ovat verovapaita eivätkä yleishyödylliset yhteisöt, kuten SOS-Lapsikylä, maksa saamastaan perinnöstä veroa. Testamenttilahjoitukset voidaan siis ohjata lyhentämättöminä lasten ja perheiden hyväksi.

Testamentin laadinnassa on tärkeää käyttää apuna asiantuntijaa. Oikein laaditun asiakirjan avulla voidaan välttyä mahdollisilta epäselvyyksiltä ja riidoilta.

Jos haluat tehdä testamentin SOS-Lapsikylälle, ole yhteydessä sinua lähimpään asianajotoimistoon, joiden yhteystiedot löydät kampanjan sivuilta.

Tietoa testamenttilahjoittamisesta SOS-Lapsikylälle löydät täältä.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Aura Yliselä
varainhankinnan asiantuntija, testamenttiasiat
p. 044 761 4139
aura.ylisela(at)sos-lapsikyla.fi