Blomqvist-Kakolle tärkeimpiä olivat harrastamisessa itse lajin lisäksi kaverit sekä turvalliset aikuiset, kuten valmentajat. Intohimo ja rakkaus lajiin syntyivät tekemisen kautta. Jo 7:llä luokalla Blomqvist-Kakko ryhtyi unelmoimaan ammattilaisurasta golfin parissa.

Itse onnellisen lapsuuden elänyt ja perheen tuesta nauttinut golffari halusi osallistua SOS-Lapsikylän Unelmista totta -harrastustukeen, sillä hän haluaa päästä tekemään hyvää ja tukemaan sellaisia lapsia, joilla ei olisi muuten mahdollisuutta harrastaa.

”Kun näin unelmista.fi:n tajusin heti, että tuo on täydellisesti minun ja meidän golf-koulumme juttu! Ajattelin, että tuettaviin harrastuksiin pitää saada golf mukaan.”

Kuuntele SOScast, jossa Minni paljastaa millaisia uusia suunnitelmia hänellä oman golf-koulunsa kautta on ja miten hän itse kannustaa omia lapsiaan harrastamisen parissa!

SOS-Lapsikylän Unelmista Totta -hankkeen tavoitteena on ehkäistä lasten ja nuorten syrjäytymistä ja mahdollistaa lapsille unelmien harrastus. Minea Blomqvist-Kakko on mukana SOSgolf tapahtuman järjestämisessä, joka siirtyi pelattavaksi vuodelle 2021. Hyväntekeväisyystapahtuma järjestetään yhdessä Minni & Roope Golf Schoolin ja Pickala Golfin kanssa. SOSgolfin kautta kerätyt varat käytetään Unelmista.fi-verkkopalvelun kautta harrastustukea hakeneiden vähävaraisten perheiden lasten harrastusten tukemiseen.