IKEA Suomen ja SOS-Lapsikylän yhteistyö saa jouluisan lisän. IKEA on jo aiemmin tänä vuonna antanut sisustusapua ja kalustanut asuntoja sekä toimitiloja SOS-Lapsikylän toimipisteissä Kaarinassa, Kuopiossa, Tampereella ja Jyväskylässä. Nyt IKEA lahjoittaa kaikille yhteistyötoimipisteissä asuville perheille joulukassit, jotka sisältävät muun muassa joulukoristeita ja jouluherkkuja joulutunnelman luomiseen.

”Joulun tunnelman ei pidä olla rahasta kiinni. Ajattelemme IKEA-maailmassa, että jokaisella pitäisi olla oikeus omannäköiseen ja viihtyisään kotiin. Erityisesti näin joulun alla näemme tärkeäksi, että jokaisella olisi mahdollisuus rakentaa kotiinsa myös joulun tuntua. Joulukassit sisältävät tuotteita, joiden avulla tämä on mahdollista myös niissä kodeissa, joissa joulun hankintojen tekeminen on vaikeampaa”, toteaa Jessica Lehtinen, IKEA Suomen vastuullisuuspäällikkö.

Joulutunnelmaa kuuteen SOS-Lapsikylän toimipisteeseen

Joulukassit toimitetaan SOS-Lapsikylän toimipisteisiin Kaarinassa, Kuopiossa, Tampereella, Vantaalla, Espoossa ja Jyväskylässä.

IKEA Suomi solmi yritysyhteistyösopimuksen SOS-Lapsikylän kanssa alkuvuonna 2018. Vuoden aikana IKEA on auttanut SOS-Lapsikylää tarpeellisten kalusteiden hankinnoissa ja vauhdittanut samalla SOS-Lapsikylän toiminnan laajenemista.

”Meille molemmille on tärkeää, että kotona on hyvä olla. Yhteistyö on ollut erittäin antoisaa ja odotamme innolla, että pääsemme jatkamaan työtä ensi vuonna”, Lehtinen sanoo.

Kuuntele laatupuhetta podcastina

Lahjoituksesta keskustellaan myös IKEA Suomen uusimmassa Laatupuhetta podcast-jaksossa. Aiheesta keskustelevat IKEA Raision tavaratalojohtaja Johanna Cederlöf sekä SOS-Lapsikylän kehitysjohtaja Kati Palsanen.


Lisätietoja:
IKEA Viestintä, pr.finland(at)IKEA.com, p. 040 451 7856