Kiinnostaako sinua antoisa ja monipuolinen tehtävä maineikkaassa ja perinteikkäässä, mutta uudistuvassa ja kasvavassa järjestössä?

Haemme Punkaharjulle

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan perhehoidon sosiaalityöstä. Tämän ohella tehtäviin kuuluu myös perhekuntoutuksen sosiaalityötä.

Tehtävä edellyttää sosiaalityöntekijän pätevyyttä (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015) ja kokemusta lastensuojelun sijaishuollosta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä verkostotyön taitoja.

SOS-Lapsikylä tukee henkilöstön jaksamista mm. kattavalla työterveyshuollolla sekä liikunta- ja kulttuuriseteleillä. Saat työhösi vahvan tuen esimieheltäsi ja valtakunnallisesta organisaatiosta sekä työnohjauksesta.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002. Ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Lisätietoja Hanna Toiviainen p. 044 7614180, hanna.toiviainen@sos-lapsikyla.fi

Hakemukset pyydetään toimittamaan 28.9.2018 mennessä sähköpostitse Hanna Toiviaiselle hanna.toiviainen@sos-lapsikyla.fi.