SOS-Kuukausilahjoittajana autat lapsia Suomessa saamaan turvallisen kodin.

SOS-Kuukausilahjoittajana autat lapsia Suomessa saamaan turvallisen kodin.

Ryhdy SOS-Kuukausilahjoittajaksi alk.12€/kk 

Tukesi kohdistuu lasten hyväksi Suomessa

Noin joka kymmenes lapsi on tälläkin hetkellä lastensuojelun tuen piirissä.

Tämä tarkoittaa lähes kahta lasta jokaiselta koululuokalta.

8-vuotiaan yksinhuoltajan elämä

Mistä saada ruokaa kun kaapit ovat tyhjät? Kuinka rauhoitella ja nukuttaa nälkäänsä itkevä pikkuveli? Entä kun pelottaa eikä kotona ole turvallista syliä? 

Valitettavasti nämä kysymykset ovat arkipäivää Ainolle ja Onnille. Kolmevuotiaalle Onnille isosisko Aino on maailman tärkein ihminen. Aino pitää huolta, että Onni saa syödäkseen, vie keinumaan ja lohduttaa kun Onnia itkettää. Iltaisin Aino käpertyy pikkuveljen viereen kun pimeä pelottaa.

Aino ja Onni eivät ole yksin. Liian monet lapset joutuvat pakosta pitämään huolta itsestään ja usein myös sisaruksistaan jo pienenä. Ainon ja Onnin kaltaisia ilman huolenpitoa jääneitä lapsia on Suomessa valtavasti. Lähes 18 000 lasta ei voi asua omassa kodissaan ja muita lastensuojelun tukea tarvitsevia lapsia on noin 74 000. Tämän lisäksi Suomessa on lukemattomia ennaltaehkäisevää apua tarvitsevia lapsia.

SOS-Lapsikylä on olemassa juuri näitä lapsia varten. 

SOS-Kuukausilahjoittajana autat meitä tarjoamaan Ainon ja Onnin kaltaisille lapsille turvallisen kodin ja vaikutat siihen, että kaikki lapset lähtökohdista huolimatta saavat mahdollisuuden hyvään elämään.

Haluan auttaa lapsia samaan turvallisen kodin Suomessa

Valitse kuukausilahjoituksesi suuruus

€ / kk

Omat tietoni

Tietosi tallennetaan SOS-Lapsikylän asiakas- ja sidosryhmärekisteriin. Rekisteriseloste

Maksutavan valinta

Kun sinusta tulee SOS-kuukausilahjoittaja

  • Saat noin viikon kuluttua tervetulokirjeen, joka sisältää lisätietoa lahjoituksen käynnistämisestä, jos valitsit maksutavaksesi E-laskun tai suoramaksun.
  • Saat uusimman Kuulumisia-lehden, josta voit lukea toiminnastamme niin Suomessa kuin maailmallakin. 
  • Saat säännöllisiä uutiskirjeitä, joissa kerromme ajankohtaisista asioista ja tarinoita siitä, miten lapsia, nuoria ja perheitä voidaan auttaa.
  • Saat kaksi kertaa vuodessa Kuulumisia-lehden kotiisi.
  • Saat meiltä lisäksi kirjepostia ainakin kerran vuodessa, jossa kerromme vielä mitä vuoden aikana on tapahtunut.

Lahjoituksesi käytetään tehokkaasti

Kotimaan lahjoitusvaroista käytimme vuonna 2017 76% lasten, nuorten ja perheiden tukemiseen Suomessa. 24% käytimme keräysten hallinnointiin, markkinointiin ja viestintään. 

Lahjoitusten avulla tuetaan esimerkiksi huostaan otettujen lasten ja nuorten koulunkäyntiä, kuntoutusta ja itsenäistymistä. Ainon ja Onnin kaltaisille lapsille, joiden perheitä voidaan vielä mahdollisesti auttaa pysymään yhdessä voimme tarjota tukiperhetoimintaa sekä harrastus- ja leiritoimintaa.

 

Mikä SOS-Lapsikylä on?

 

SOS-Lapsikylä on voittoa tavoittelematon lastensuojelujärjestö, joka auttaa heikoimmassa asemassa olevia lapsia ja nuoria sekä lisää lapsiperheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla.  

SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962.