Lahjoita lapsille Suomessa

Vaikeissa elämäntilanteissa olevia perheitä on Suomessa paljon. Päihde- tai mielenterveysongelmat sekä taloudelliset vaikeudet vievät voimia. Maassamme asuu yli 18 000 lasta jotka eivät voi turvallisesti asua omassa kodissaan, koska heidän omat vanhempansa eivät pysty heistä huolehtimaan.

SOS-Lapsikylä on olemassa juuri tällaisia lapsia varten. Kun lapsi ei voi asua omien vanhempiensa luona, SOS-Lapsikylä voi tarjota turvallisen kodin ja sijaisperheen lapsikylässä. Tavoitteemme on, että mahdollisimman moni lapsi saisi kasvaa turvassa omassa kodissaan. Mikäli tämä ei ole mahdollista, tarjoamme turvalliset sijaisperheet ja kodin.

Lapsikylävanhemmat ovat sitoutuneet tarjoamaan turvaa ja pysyvyyttä lapsille, joilta usein ovat puuttuneet huolenpito ja arjen rutiinit. Teemme jatkuvasti työtä tähän tärkeään tehtävään soveltuvien ihmisten löytämiseksi ja kouluttamiseksi. Työmme on mahdollista vain lahjoittajiemme tuella.

Moni lapsi tarvitsee kiireesti tukea. Sinä voit tehdä lahjoituksen SOS-Lapsikylälle. Yhdessä voimme muuttaa monen lapsen elämän.

Lahjoitustili kotimaan työhön: SOS-Lapsikyläsäätiö, Nordea FI27 2386 1800 0100 66, Viite: 8015

Lahjoita Suomen lapsille

LAHJOITAN LAPSILLE SUOMESSA

Viimeisin lahjoittaja : Pori 16:52

Haluan lahjoittaa

Valitse pankki ja siirry lahjoittamaan: