Haemme Punkaharjulle avohuollon perhetyöntekijää

Punkaharjun lapsikylä on uudistuva ja kehittyvä lastensuojelupalveluiden tuottaja. Avohuollon palvelut ovat strategisesti kasvavaa aluetta perinteisen 1972 alkaneen lapsikyläkotitoiminnan ohella.

Etsimme avohuollon perhetyöntekijää Punkaharjun lapsikylän avohuollon yksikköön vastuulliseksi työntekijäksi huolehtimaan osaltaan yksikön toimivuudesta ja tukiviikonlopuissa käyvien lasten perushoidosta ja virikkeellisestä toiminnasta. Työnkuvaan kuuluu lasten hoitoon kuuluvat tehtävät kuntouttavalla työotteella. Osa lapsista on erityislapsia, joiden kanssa kommunikointi tapahtuu kuvin tai viittomin. Työnkuvaan kuuluu yhteistyö lasten läheisten ja verkoston kanssa. Työskentely on tiimityötä ja sisältää toimintojen kehittämistä yhdessä avohuollon vastaavan perhetyöntekijän kanssa. Työ on viikonloppupainotteista vuorokausityötä, keskimäärin 14 vrk/kk.

Avohuollon perhetyöntekijältä edellytämme vähintään sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan korkeakoulututkintoa. Eduksi katsotaan kokemus lastensuojelusta ja kehitysvammatyöstä. Lisäksi työskentely erityislasten (Asperger-, ADHD- yms. oireyhtymät) kanssa katsotaan eduksi.

Ajokortti on välttämätön.

Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002.

Lisätietoa avohuollon tehtävistä antaa Punkaharjun lapsikylän vastaava perhetyöntekijä Elina Käyhkö, puh. 044 761 4147.

Vapaamuotoinen hakemus pyydetään toimittamaan 26.9. mennessä sähköpostitse osoitteeseen elina.kayhkosos-lapsikylafi.