Haemme lastensuojelun ammattilaisia sijaisvanhemmiksi Vihantiin

Vihannissa, joka kuuluu nykyisin Raahen kaupunkiin, SOS-Lapsikylä on toiminut vuodesta 1982 lähtien. Lapsikylä sijaitsee 35 kilometrin päässä Raahen keskustasta ja 70 kilometriä Oulusta etelään. Lasten tarpeisiin suunnitellussa ja väljästi rakennetussa kylässä on sekä omakotitaloja että rivitaloasuntoja. Lapsikylän erityispiirre perhehoidon kentällä on yhteisöllisyys, joka auttaa sijaisvanhempaa onnistumaan vaativassa tehtävässä.

Haemme Raahen Vihantiin rautaisia lastensuojelun ammattilaisia työsuhteessa toteutettavaan sijaisvanhemman tehtävään. Rekrytoimme vanhempia laitosluvilla toimiviin lapsikyläkoteihimme työskentelemään vaativassa ja palkitsevassa tehtävässä huostaan otettujen lasten kanssa. Lapsikyläkodit tarjoavat loistavat puitteet ammatilliseen perhehoitoon ja lapsille turvallisen kasvuympäristön luomiseen. Lapsikyläkodissa elämää rytmittävät arjen toiminnot: koulunkäynti, harrastukset, vapaa-aika, yhteydenpito vanhempiin. Kodissa lapsi oppii huolehtimaan itsestään ja ympäristöstään ja lapsen koulunkäyntiä ja harrastustoimintaa tuetaan lapsen yksilölliset tarpeet huomioiden.

Etsimme koulutettuja ammattilaisia ja edellytämme mieluiten ammattikorkeakoulutasoista tehtävään soveltuvaa tutkintoa. Tehtävässä voi toimia sijaisvanhempana joko yksin tai pariskuntana, pariskunnan molemmat puolisot toimivat sijaisvanhempina. Meillä on tällä hetkellä lapsikylässä koti vapaana odottamassa uusia vanhempia.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja tilat sekä moniammatillisen tiimin ja yhteisön tuen. Sijaisvanhemmuus on vaativa tehtävä ja siten myös onnistumiset koetaan erittäin palkitsevina. SOS-Lapsikylä kannustaa itsenäiseen työskentelyyn, mutta on taustalla sijaisvanhemman tukena. Työnantaja tukee jaksamista myös mm. kattavalla työterveyshuollolla, kulttuuriseteleillä ja vapaapäivien järjestämisellä.

Hakuaika tehtävään päättyy 8.10.2017. Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002. Ajokortti on tehtävässä välttämätön.
 
Uskallatko ottaa vastataksesi lapsen hyvän kasvun mahdollistamisen? Rohkeutesi palkitaan, kun näet lapsen kasvavan ja kehittyvän sekä kokevan olevansa turvassa hoidossasi!

Hakemuksia vastaanottaa ja lisätietoja antaa SOS-Lapsikylä Vihannin johtaja Seija Saalismaa puh. 040 178 2722; (seija.saalismaasos-lapsikylafi) ja aluejohtaja Janne Kankaanniemi puh. 044 761 4195 (janne.kankaanniemisos-lapsikylafi)