Avoimet työpaikat

SOS-Lapsikylä hakee jatkuvasti uusia sijaisvanhempia/-perheitä. Lisätietoja sijaisvanhemmuudesta voit lukea sivulta Tietoa sijaisvanhemmuudesta.

Haemme ohjaajaa Espoon perheryhmäkotiin

Syksystä 2015 lähtien olemme auttaneet pakolaiskriisissä keskittäen apumme alaikäisiin, ilman huoltajaa maahan tulleisiin lapsiin. Haemme ohjaajaa Espoossa sijaitsevaan yksin maahan tulleiden alaikäisten jo oleskeluluvan saaneiden nuorten perheryhmäkotiin.

Lue lisää
Haemme lapsikylävanhempaa Punkaharjulle

Etsimme lapsikylävanhempaa / lapsikylävanhempi pariskuntaa jo toiminnassa olevaan lapsikyläkotiin Punkaharjulle. Lapsikylävanhemmat asuvat ja työskentelevät lapsikyläkodissa hoitaen kotiin sijoitettuja huostaan otettuja tai avohuollon tukitoimin sijoitettuja lapsia.

Lue lisää
Haemme yötyöntekijöitä Rovaniemelle perhekuntoutusyksikköön

Pidät huolta perheiden selviytymistä myöhäisillassa ja yöaikaan. Edellytämme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Koulutuksena sinulla on vähintään sosiaali- tai terveysalan perustutkinto. On eduksi, jos sinulla on kokemusta perheiden kanssa työskentelystä ja yötyön tekemisestä.

Lue lisää
Haemme perhetyöntekijää Rovaniemelle perhekuntoutusyksikköön

Toimit tiiviissä suhteessa perheeseen ja sen jokaiseen jäseneen kuntoutuksen ajan. Elät mukana arjessa tavoitteena luoda luottamuksellinen yhteistyösuhde perheen kanssa. Työ pitää sisällään erilaisia lapsiperheen arjen toimintoja, terapeuttista työskentelyä sekä ryhmien ohjausta. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä ja siihen kuuluu myös viikonlopputyötä.

Lue lisää
Haemme perheterapeuttia Rovaniemen perhekuntoutusyksikköön

Perheterapeuttina toimit tiiviissä suhteessa perheeseen ja sen jokaiseen jäseneen kuntoutuksen ajan. Elät mukana arjessa tavoitteena luoda luottamuksellinen yhteistyösuhde perheen kanssa. Työ pitää sisällään erilaisia lapsiperheen arjen toimintoja, terapeuttista työskentelyä sekä ryhmien ohjausta. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä ja siihen kuuluu myös viikonlopputyötä.

Lue lisää
Haemme lastensuojelun ammattilaisia sijaisvanhemmiksi Espoon Niittykumpuun

Sijaisvanhemmat työskentelevät laitosluvilla toimivissa lapsikyläkodeissamme vaativassa ja palkitsevassa tehtävässä sijoitettujen lasten kanssa. Lapsikyläkodit tarjoavat loistavat puitteet ammatilliseen sijaisvanhemmuuteen. Etsimme sijaisvanhemmiksi koulutettuja ammattilaisia. Tehtävässä voi toimia myös pariskuntana. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja tilat sekä moniammatillisen tiimin ja yhteisön tuen.

Lue lisää
Haemme lastensuojelun ammattilaisia sijaisvanhemmiksi Vihantiin

Sijaisvanhemmat työskentelevät vaativassa ja palkitsevassa tehtävässä huostaan otettujen lasten kanssa laitosluvilla toimivissa lapsikyläkodeissamme. Kodit tarjoavat loistavat puitteet ammatilliseen perhehoitoon ja turvallisen kasvuympäristön luomiseen lapsille. Etsimme tehtävään koulutettuja ammattilaisia. Tehtävässä voi toimia sijaisvanhempana joko yksin tai pariskuntana.

Lue lisää
Haemme Punkaharjulle avohuollon perhetyöntekijää

Vastuullisena työntekijänä huolehdit osaltasi avohuollon yksikön toimivuudesta ja tukiviikonlopuissa käyvien lasten perushoidosta ja virikkeellisestä toiminnasta. Työskentely on tiimityötä ja sisältää toimintojen kehittämistä yhdessä avohuollon vastaavan perhetyöntekijän kanssa. Työ on viikonloppupainotteista vuorokausityötä, keskimäärin 14 vrk/kk.

Lue lisää
Haemme Ylitorniolle toimipistevastaavaa

Vastuullasi on toimipisteen operatiivinen toiminta ja henkilöstön johtaminen asetettujen tavoitteiden ja toimintasuunnitelman mukaisesti. Johdat hoito- ja kasvatustyötä, vastaat taloudesta, toiminnan laadusta ja kiinteistöjen ylläpidosta. Sijaistat tarvittaessa aluejohtajaa sekä vuorollasi vastaat päivystyksestä toimipisteessä tai alueellisesti. Työhösi kuuluu myös hallinnollisia tehtäviä ja raportointia. Olet Pohjois-Suomen aluejohtoryhmän jäsen ja siten vahvasti mukana kehittämässä toimintaa.

Lue lisää
Sinustako sijaisvanhempi Vantaan, Espoon tai Kuopion lapsikylään?

Haemme uusiin 2017 valmistuviin koteihin sijaisvanhempia Kuopiossa, Espoossa ja Vantaalla.

Lue lisää
Haemme omassa kodissa toimivia sijaisvanhempia ympäri Suomen

Haemme toimeksiantosuhteisia sijaisvanhempia Punkaharjulle, Kaarinaan, Ylitorniolle, Vihantiin ja Espoon Tapiolaan.

Lue lisää
Haemme lapsikylävanhempia Kaarinaan

Lapsikylävanhempi on sijaisvanhemman ammattinimike SOS-lapsikylätyössä. Lapsikylävanhemmat asuvat ja työskentelevät lapsikyläkodissa hoitaen kotiin sijoitettuja huostaan otettuja tai avohuollon tukitoimin sijoitettuja lapsia.

Lue lisää

Kiinnostaako sijaisvanhemmuus?

Kiinnostaako sijaisvanhemmuus?

Otamme sinuun yhteyttä.