Ajankohtaista

Blogi: Koskettavaa ja kehittävää asiakaspalautetta sijaishuollosta

Lähes jokaisessa kaupasta, kioskista ja palvelupisteestä löytyy ulko-oven läheisyydestä vekotin, jolla asiakas voi jättää palautetta: miten onnistuimme tänään? Myös netti on pullollaan erilaisia palveluiden arvostelusivuja ja Facebookissa voi arvioida palveluita asettamalla niille tähtiä oman arvionsa mukaan.

Lue lisää
Blogi: Pirstaleista paloiksi, paloista kartoiksi

Jokaisella sijaishuollossa kasvavalla tai kasvaneella on arvokas ja yksilöllinen elämänkaari. Elämä ei rakennu pelkästään huostaanoton jälkeiseen aikaan, vaan niillä olosuhteilla ja sosiaalisilla tekijöillä, joissa lapsi on ensimmäiset vuotensa elänyt, on läpi elämän kantava merkitys.

Lue lisää
Tule kuulemaan sijaisvanhemmuudesta Vantaalle

Haluatko yhdistää työn, perheen ja kodin? Tiesitkö, että voit toimia sijaisvanhempana myös päätoimisesti? Tule kuulemaan sijaisvanhemmuudesta Vantaan Kivistöön (Safiirikuja 7 B 60) ti 12.9. klo 17.30-19.00.

Lue lisää
SOS-Lapsikylä Kuntamarkkinoilla 13.-14.9.

SOS-Lapsikylä osallistuu 13.–14.9. Helsingin Kuntatalossa järjestettäville Kuntamarkkinoille. Löydät meidät K. kerroksesta osastolta S.54. Tule kuulemaan tietoiskumme ”Unohdetut perheet? SOS-kumppanuudella oikea-aikaista apua lapsiperheille” ke 13.9. klo 10.30–10.50 huoneessa A 3.3.

Lue lisää
Blogi: SOS-kumppanuudella oikea-aikaista apua lapsiperheille

Miten auttaa lapsiperheitä oikea-aikaisesti ja vaikuttavasti? Onko meillä monesti patenttiratkaisut perheiden erilaisiin ongelmiin? Kehitämmekö järjestelmää ja palveluita ihmisiä varten vai yritämmekö keksiä helppoja ratkaisuja kasvavien kustannusten hallintaan?

Lue lisää
SOS-Lapsikylän feissarien liikkeet tällä viikolla

SOS-Lapsikylän feissarit kiertävät ovelta ovelle tällä viikolla Kouvolassa, Lappeenrannassa, pääkaupunkiseudulla, Lahdessa ja Lohjalla.

Lue lisää

Avoimet työpaikat

Haemme ohjaajaa Espoon perheryhmäkotiin

Syksystä 2015 lähtien olemme auttaneet pakolaiskriisissä keskittäen apumme alaikäisiin, ilman huoltajaa maahan tulleisiin lapsiin. Haemme ohjaajaa Espoossa sijaitsevaan yksin maahan tulleiden alaikäisten jo oleskeluluvan saaneiden nuorten perheryhmäkotiin.

Haemme lapsikylävanhempaa Punkaharjulle

Etsimme lapsikylävanhempaa / lapsikylävanhempi pariskuntaa jo toiminnassa olevaan lapsikyläkotiin Punkaharjulle. Lapsikylävanhemmat asuvat ja työskentelevät lapsikyläkodissa hoitaen kotiin sijoitettuja huostaan otettuja tai avohuollon tukitoimin sijoitettuja lapsia.

Haemme yötyöntekijöitä Rovaniemelle perhekuntoutusyksikköön

Pidät huolta perheiden selviytymistä myöhäisillassa ja yöaikaan. Edellytämme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Koulutuksena sinulla on vähintään sosiaali- tai terveysalan perustutkinto. On eduksi, jos sinulla on kokemusta perheiden kanssa työskentelystä ja yötyön tekemisestä.

Haemme perhetyöntekijää Rovaniemelle perhekuntoutusyksikköön

Toimit tiiviissä suhteessa perheeseen ja sen jokaiseen jäseneen kuntoutuksen ajan. Elät mukana arjessa tavoitteena luoda luottamuksellinen yhteistyösuhde perheen kanssa. Työ pitää sisällään erilaisia lapsiperheen arjen toimintoja, terapeuttista työskentelyä sekä ryhmien ohjausta. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä ja siihen kuuluu myös viikonlopputyötä.

Haemme perheterapeuttia Rovaniemen perhekuntoutusyksikköön

Perheterapeuttina toimit tiiviissä suhteessa perheeseen ja sen jokaiseen jäseneen kuntoutuksen ajan. Elät mukana arjessa tavoitteena luoda luottamuksellinen yhteistyösuhde perheen kanssa. Työ pitää sisällään erilaisia lapsiperheen arjen toimintoja, terapeuttista työskentelyä sekä ryhmien ohjausta. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä ja siihen kuuluu myös viikonlopputyötä.

Haemme lastensuojelun ammattilaisia sijaisvanhemmiksi Espoon Niittykumpuun

Sijaisvanhemmat työskentelevät laitosluvilla toimivissa lapsikyläkodeissamme vaativassa ja palkitsevassa tehtävässä sijoitettujen lasten kanssa. Lapsikyläkodit tarjoavat loistavat puitteet ammatilliseen sijaisvanhemmuuteen. Etsimme sijaisvanhemmiksi koulutettuja ammattilaisia. Tehtävässä voi toimia myös pariskuntana. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja tilat sekä moniammatillisen tiimin ja yhteisön tuen.

Haemme lastensuojelun ammattilaisia sijaisvanhemmiksi Vihantiin

Sijaisvanhemmat työskentelevät vaativassa ja palkitsevassa tehtävässä huostaan otettujen lasten kanssa laitosluvilla toimivissa lapsikyläkodeissamme. Kodit tarjoavat loistavat puitteet ammatilliseen perhehoitoon ja turvallisen kasvuympäristön luomiseen lapsille. Etsimme tehtävään koulutettuja ammattilaisia. Tehtävässä voi toimia sijaisvanhempana joko yksin tai pariskuntana.

Haemme Punkaharjulle avohuollon perhetyöntekijää

Vastuullisena työntekijänä huolehdit osaltasi avohuollon yksikön toimivuudesta ja tukiviikonlopuissa käyvien lasten perushoidosta ja virikkeellisestä toiminnasta. Työskentely on tiimityötä ja sisältää toimintojen kehittämistä yhdessä avohuollon vastaavan perhetyöntekijän kanssa. Työ on viikonloppupainotteista vuorokausityötä, keskimäärin 14 vrk/kk.

Haemme Ylitorniolle toimipistevastaavaa

Vastuullasi on toimipisteen operatiivinen toiminta ja henkilöstön johtaminen asetettujen tavoitteiden ja toimintasuunnitelman mukaisesti. Johdat hoito- ja kasvatustyötä, vastaat taloudesta, toiminnan laadusta ja kiinteistöjen ylläpidosta. Sijaistat tarvittaessa aluejohtajaa sekä vuorollasi vastaat päivystyksestä toimipisteessä tai alueellisesti. Työhösi kuuluu myös hallinnollisia tehtäviä ja raportointia. Olet Pohjois-Suomen aluejohtoryhmän jäsen ja siten vahvasti mukana kehittämässä toimintaa.

Sinustako sijaisvanhempi Vantaan, Espoon tai Kuopion lapsikylään?

SOS-Lapsikylä tarjoaa uudenlaisen mahdollisuuden yhdistää työ, perhe ja koti. Käynnistämme lapsikylätoiminnan Vantaan Kivistössä ja Kuopioon Saaristokaupunkiin v. 2017. Haemme uusiin, tammikuussa valmistuviin koteihin sijaisvanhempia, joilla on halu ja valmius toimia erityisesti sisarusten tai erityistä hoitoa tarvitsevien lasten sijaisvanhempana.

Haemme omassa kodissa toimivia sijaisvanhempia ympäri Suomen

Haemme toimeksiantosuhteisia sijaisvanhempia Punkaharjulle, Kaarinaan, Ylitorniolle, Vihantiin ja Espoon Tapiolaan.

Haemme lapsikylävanhempia Kaarinaan

Lapsikylävanhempi on sijaisvanhemman ammattinimike SOS-lapsikylätyössä. Lapsikylävanhemmat asuvat ja työskentelevät lapsikyläkodissa hoitaen kotiin sijoitettuja huostaan otettuja tai avohuollon tukitoimin sijoitettuja lapsia.

Palautelomake

Palautelomake

Lahjoita